20.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ηλιόπουλος – Πολιτική απάτη της ΝΔ να συγχωνεύει σχολικά τμήματα και να μιλά για πανδημία ανεμβολίαστων

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει πετάξει λευκή πετσέτα, έχει συνθηκολογήσει με την πανδημία», υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN», προσθέτοντας ότι «αυτό φέρνει μια καθημερινή τραγωδία σε ανθρώπινες ζωές, ενώ φέρνει πιο κοντά και το ενδεχόμενο ενός νέου καταστροφικού lockdown».

Υπάρχουν ευθύνες

«Ο κ. Μητσοτάκης, από την πλευρά του, περπατάει μόνος του το τελευταίο μίλι από το Φλεβάρη, έχει «τελειώσει» την πανδημία τρεις φορές μόνος του», σχολίασε.

Είπε ότι η Ελλάδα «βρίσκεται δύο φορές πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο σε θανάτους ανά εκατομμύριο κατοίκων και για αυτό υπάρχουν ευθύνες», «μέσα στο Νοέμβρη έχουμε 2.129 απώλειες συμπολιτών μας» και «η κυβέρνηση ακόμα δεν έχει απαντήσει πόσες από αυτές τις απώλειες συνέβησαν εκτός ΜΕΘ».

Σημείωσε, ακόμα, πως είναι σαφές ότι υπάρχουν ευθύνες «όταν μετά από δύο χρόνια πανδημίας, όταν ένα χρόνο μετά τον περσινό φονικό Νοέμβρη, νοσοκομεία στη Θεσσαλονίκη, όπως το Ιπποκράτειο, ακυρώνουν ακόμα και έκτακτα χειρουργεία γιατί δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν».

Πρόσθεσε ότι «για κάθε συμπολίτη μας που χρειάζεται ΜΕΘ και αυτή δεν υπάρχει, η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο, Κυριάκος Μητσοτάκης».

Βαθιά υποκριτικό

Σχολίασε δε ότι είναι «βαθιά υποκριτικό, τη στιγμή που η ΝΔ ακυρώνει το συνέδριό της για λόγους δημόσιας υγείας, να λέει ότι είναι αποδεκτό να δημιουργούνται τάξεις με 28 και 29 μαθήτριες εν μέσω πανδημίας», ενώ χαρακτήρισε «πολιτική απάτη» να ακυρώνει το συνέδριό της «την ίδια στιγμή που λέει συνεχώς ότι έχουμε πανδημία ανεμβολίαστων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr