20.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Όλοι οι δήμαρχοι της Χαλκιδικής ματαιώνουν τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις – Κοινή Δήλωση

Αναβάλλονται όλες οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Νομό Χαλκιδικής για να προστατευθεί η Δημόσια Υγεία λόγω πανδημίας, σε μια σπάνια για τα χρονικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κοινής απόφασης 5 δημοτικών Αρχών

Απόλυτη συμπόρευση των 5 Δήμων του νομού Χαλκιδικής για προστασία της Δημόσιας Υγείας που αποφάσισαν να μην πραγματοποιηθούν Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα δημιουργούσαν ενδεχομένως συνωστισμό.

Στην κοινή τους ανακοίνωση αναφέρουν:

Με αίσθημα υψηλής κοινωνικής ευθύνης και μετά από έντονο προβληματισμό καταλήξαμε στην κοινή απόφαση να μην πραγματοποιήσουμε Εορταστικές Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στους Δήμους αρμοδιότητάς μας. Δυστυχώς, αν και προσπαθήσαμε να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο, η έξαρση της πανδημίας δεν μας επιτρέπει να λάβουμε αποφάσεις παρασυρμένοι από συναισθηματισμούς. Οφείλουμε πάνω από όλα να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία και να προτάξουμε το γενικό καλό.

Ωστόσο, αντιλαμβανόμενοι πλήρως την ψυχολογική ανάγκη μικρών και μεγάλων να ζήσουν το Χριστουγεννιάτικο κλίμα, θα προχωρήσουμε κανονικά στον Χριστουγεννιάτικο στολισμό όλων των Κοινοτήτων μας.

Την απόφαση υπογράφουν οι Δήμαρχοι:

Βαλιάνος Στέλιος,  Δήμαρχος Αριστοτέλη

Ζωγράφος Αστέριος, Δήμαρχος Πολύγυρου

Καρράς Εμμανουήλ, Δήμαρχος  Νέας Προποντίδας

ΝΤΕΜΠΛΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ, Δήμαρχος Σιθωνίας

Χαλκιά Αναστασία, Δήμαρχος Κασσάνδρας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr