Ωφελούμενους της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Παραρτήματος ΑμεΑ Χανίων, με τους συνοδούς τους, υποδέχτηκαν σήμερα, Δευτέρα 29/11/2021, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Σημανδηράκης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τη λειτουργία της Στέγης, η οποία στοχεύει μεταξύ άλλων στην καλλιέργεια πολλαπλών δεξιοτήτων και στην ισότιμη συμμετοχή των ωφελούμενων ως ολοκληρωμένων πολιτών στην κοινωνία. Μάλιστα, ο Δήμαρχος Χανίων και η Αντιδήμαρχος έλαβαν και το πρώτο δώρο που κατασκεύασαν οι ίδιοι οι ωφελούμενοι, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Επίσης, στο πλαίσιο της συνάντησης παρουσιάστηκαν και τα έργα ζωγραφικής, που δημιουργήθηκαν και θα εκτεθούν στο πλαίσιο της Εβδομάδας δράσεων ευαισθητοποίησης σχετικά με την αναπηρία, που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων, σε συνεργασία με τους Συλλόγους υποστήριξης ΑμεΑ της πόλης και θα ανακοινωθούν σύντομα.

Τόσο ο Δήμαρχος Χανίων όσο και η αρμόδια Αντιδήμαρχος εξέφρασαν τη στήριξή τους προς τη λειτουργία της εν λόγω δομής, «που δίνει έμφαση στην κοινωνική ανεκτικότητα και συνοχή», όπως χαρακτηριστικά επεσήμαναν.

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη – Κατέληξε ανεμβολίαστη 48χρονη – Είχε κολλήσει από τα παιδιά της
Επόμενο άρθροΜε δύο νέα μηχανήματα έργου εξοπλίζεται ο δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας