18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Βόλος – Συγκλονίζει ο θάνατος 40χρονου από κοροναϊό – Νοσηλεύτηκε όταν πήραν εξιτήριο η γυναίκα και το παιδί του

Νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά τον θάνατο του Βαγγέλη Μπούρα, ιδιοκτήτη συνεργείου στο Βόλο, που άφησε την τελευταία του πνοή από κοροναϊό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Σύμφωνα με την οικογένειά του, είχε αποφασίσει να κάνει το εμβόλιο, αλλά τον πρόλαβε ο κοροναϊός.

«Σάββατο ήταν να κάνει το εμβόλιο, την Πέμπτη αρρώστησε από τον covid. Tον πρόλαβε δηλαδή ο ιός. Δεν ήταν αρνητής, είχαν κρατήσει ημερομηνία για Σάββατο να κάνει μαζί με τη γυναίκα του, γιατί η γυναίκα του θήλαζε, έκανε το μωρό. Και δεν πρόλαβε…» ανέφερε ο πεθερός του 40χρονου, σύμφωνα με τον Ταχυδρόμο.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον ίδιο, από κοροναϊό νοσηλεύτηκε όλη η οικογένεια. Το πλέον σοκαριστικό είναι ότι την ώρα που η σύζυγος του άτυχου Βολιώτη μαζί με το μωρό τους έπαιρναν εξιτήριο, ο ίδιος διακομιζόταν για νοσηλεία στην κλινική κοροναϊού στο Αχιλλοπούλειο, με βαριά συμπτώματα.

Διασωληνώθηκε μετά από μία εβδομάδα σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, όταν όμως η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε μεταφέρθηκε στη Χαλκίδα, καθώς δεν υπήρχε κενό κρεβάτι στη ΜΕΘ στον Βόλο.

«Νόσησε και η κόρη μου, το ξεπέρασαν όμως μαζί με το μωρό, που επίσης είχε νοσήσει. Νοσηλεύτηκαν δύο μέρες στο Νοσοκομείο. Την ημέρα που γύρισε η γυναίκα του με το μωρό στο σπίτι, είχε εισαχθεί εκείνος εδώ στο Νοσοκομείο Βόλου. Η γυναίκα του ερχόταν από τη Λάρισα στο σπίτι με το μωρό και αυτός πήγαινε στο Νοσοκομείο Βόλου το ίδιο απόγευμα» , πρόσθεσε ο πεθερός του συντετριμμένος.

Υπογραμμίζεται πως ο άτυχος άνδρας τον περασμένο Αύγουστο έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Ετοιμαζόταν για τον γάμο του και τη βάπτιση του παιδιού του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr