Στο πλαίσιο του διαχρονικού προβλήματος της βίας κατά των γυναικών και κοριτσιών και με αφορμή τη ραγδαία αύξηση των γυναικοκτονιών, η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας, διοργανώνει διάλεξη – συζήτηση με θέμα:  “Γυναίκα θύμα βίας και γυναικοκτονίας”.

Στη διάλεξη συμμετέχουν οι ακόλουθοι προσκεκλημένοι

  1. Νικολοπούλου Εύη, Ψυχολόγος, MSc στη Θεραπεία Εξαρτήσεων , Σύμβουλος στο Κέντρο για την Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας και των Πολλαπλών Διακρίσεων του Δήμου Αθηναίων.
  2. Φουλούλη Αναστασία, Ψυχολόγος, MA στη Χοροθεραπεία – Χοροκινητική Ψυχοθεραπεία, Σύμβουλος στο Κέντρο για την Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας και των Πολλαπλών Διακρίσεων του Δήμου  Αθηναίων.

Τίτλος ομιλίας : “Δουλεύοντας με γυναίκες θύματα έμφυλης βίας”.

  1. Κυριάκου Μαρία Σοφία, Υπαστυνόμος Α’, Προϊστάμενη του Τμήματος Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της Διεύθυνσης Γενικής Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας – Τίτλος ομιλίας : “Ο ρόλος της Ελληνικής Αστυνομίας στην αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας”.
  2. Μαρίκα Μεταξά Πανίτσα Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας με ειδίκευση  στην Συνθετική Ψυχοθεραπεία, απόφοιτος Γαλλικής Φιλολογίας και Μετάφρασης – Τίτλος ομιλίας : “Γυναίκα θύμα βίας”    .     

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα “Μίκης Θεοδωράκης” του Δημαρχιακού Μεγάρου στις 26/11/2021 και ώρα 18.00 μ.μ. – 21.00 μ.μ. (Λ. Περικλέους 55 Χολαργός).

Για την είσοδο του κοινού στην αίθουσα είναι απαραίτητα:

 Η χρήση μάσκας

 Η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού είτε πιστοποιητικού νόσησης  (εκδίδεται 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 6 μήνες μετά απ’ αυτόνκαι

 Πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότηταδιαβατήριοδίπλωμα οδήγησης).

Προηγούμενο άρθροSüddeutsche Zeitung – Στην οικονομική άβυσσο την Τουρκίας
Επόμενο άρθροΝάουσα – Δάγκωσε ιδιοκτήτη καφετέριας γιατί του ζήτησε πιστοποιητικό εμβολιασμού