22.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Νέα Ερυθραία – Σε απόγνωση η μητέρα του 40χρονου «Σαμουράι» – «Κλαίω για τον αδικοχαμένο εργάτη και για τον γιο μου»

Η μητέρα του 40χρονου Σαμουράι στην Νέα Ερυθραία μιλάει για το έγκλημα του γιου της και προσπαθεί να εξηγήσει τι συνέβη τη μοιραία μέρα.

«Είμαι μέσα σε μια μαύρη θλίψη, σκέφτομαι τον άνθρωπο που έφυγε, έχω κλάψει πολλές φορές για αυτόν τον άνθρωπο που δεν τον γνώριζα, φυσιογνωμικά ίσως στο στενάκι να τον έβλεπα αλλά δεν τον γνώριζα. Κλαίω και για εκείνον, κλαίω για τον γιο μου που το μυαλό του έγινε έτσι, κλαίω για την κόρη μου».

«Οι πρόσφατοι θάνατοι τον επηρέασαν»

Όπως υποστηρίζει, μιλώντας στον Alpha, ο γιος της λάμβανε τη φαρμακευτική αγωγή του αλλά επηρεάστηκε από τους πρόσφατους θανάτους της αδερφής και του θείου του. «Πυροδοτήθηκε από όλες αυτές τις καταστάσεις της αδελφής και του θείου του που ήταν ο ψυχολογικός υποστηρικτής του. Προχθές έγιναν τα τρίμηνα του θείου του. Ζούσε όλες αυτές τις καταστάσεις», σημειώνοντας πως «έκανε τη θεραπεία του αλλά δυστυχώς δεν ελέγχθηκε το συγκεκριμένο μαύρο πρωινό. Όλα τα άλλα είναι αστείες υποθέσεις».

Στη συνέχεια είπε «στην ταράτσα του σπιτιού του ασχολείτο με τις πολεμικές τέχνες και έκανε διάφορες σαχλαμάρες του. Και ήταν το μυαλό του τόσο, ώστε να τα βγάζει και στο Internet. Είμαι υποχρεωμένη να αντέξω και τον γιο μου να βοηθήσω και τα δύο εγγονάκια μου τα ορφανά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr