23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη – Συνεχώς με πείραζε, με κάλεσε στο δωμάτιό του μαζί με άλλους δύο

Πρόταση – φωτιά κατέθεσε προς το Δικαστικό Συμβούλιο η εισαγγελέας Συμέλα Σαπίδου για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Τον χαρακτήρισε ως «ένα άτομο επικίνδυνο, με πάθη και εμμονές εμφορούμενο από έντονα αντικοινωνικά αισθήματα» και ζήτησε την παραπομπή του σε δίκη για τέσσερις βιασμούς.

Ο ηθοποιός Τζούλιο Φιλίππο Ντ΄Ερρίκο, που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο έργο «8 Λέξεις», μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Open Weekend» και αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί φλερτ στο παρελθόν από τον σκηνοθέτη.

«Το αντιμετώπισα πολύ σωστά»

«Δεν ήταν δάσκαλός μου, τον είχα σκηνοθέτη στην πρώτη μου επαγγελματική παράσταση στην Κύπρο. Δεν μίλησα πέρσι, γιατί δεν παρενοχλήθηκα σεξουαλικά. Υπήρχε αυτό το έντονο φλερτ στην πρόβα, συνεχώς με πείραζε», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ευτυχώς δε με επηρέασε τόσο πολύ. Όταν βρίσκομαι με άλλους ηθοποιούς και μιλάμε για την τότε εποχή, μου λένε ότι το αντιμετώπισα πολύ σωστά. Γελούσα, δεν απαντούσα».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Μου έλεγε η μητέρα μου να πάω να τον βρω στην Αθήνα, αλλά εγώ ένιωθα πως κάτι πήγαινε λάθος. Δεν ήθελα να συναναστραφώ περισσότερο. Μιλήσαμε αλλά μέχρι εκεί. Το φλερτ συνέβαινε και εκτός.

Και το έκανε και σε κάποιους άλλους. Χώρια, μας κάλεσε εμένα και άλλους δύο στο δωμάτιό του, μετά από μία πρόβα. Ανέβηκα, γιατί όταν είσαι και πιο μικρός δε μπορείς να πεις όχι.

Δεν έγινε τίποτα ευτυχώς. Δεν ήταν φυσιολογικό. Ένιωσα περίεργα και έτσι έφυγα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr