19.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Κακοκαιρία «Μπάλλος» – «Φούσκωσε» ο Κηφισός – Συναγερμός στο Νέο Φάληρο

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» συνεχίζει να σφυροκοπά την Αθήνα. Εκτός από τον Ιλισό που έχει μετατραπεί σε χείμαρρο, φουσκωμένος είναι και ο Κηφισός ποταμός, στα σύνορα του Μοσχάτου με το Νέο Φάληρο, με τις αρχές να βρίσκονται σε επιφυλακή.

Υπό το φόβο υπερχείλισης έχουν αποτεθεί σακιά με άμμο πλησίον του ποταμού, προκειμένου να τα προμηθευτούν οι πολίτες που ζουν παραπλήσια.

Τα νερά είναι ορμητικά και κατεβάζουν λάσπη στη θάλασσα.

Οι ειδικοί συνιστούν στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή σε ηλικιωμένους και μικρά παιδιά.

Οι εικόνες και τα βίντεο από τα social media «μιλούν» από μόνες τους



Μεγάλα τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο

Τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του Λεκανοπεδίου είναι τεράστια.

Νωρίτερα διεκόπη λόγω συσσώρευσης υδάτων από τις ισχυρές βροχοπτώσεις, η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και από το ύψος της διχάλας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Συγγρού.

Παράλληλα, στην Ιερά οδό στο ύψος του σταθμού του Μετρό «Ελαιώνας» πλημμύρισε ο δρόμος με αποτέλεσμα να υπάρχει δυσκολία στην κίνηση των αυτοκινήτων.

Επιπλέον, διεκόπη λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι της Πέμπτης η κυκλοφορία στην Πειραιώς λόγω συσσώρευσης υδάτων στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος της οδού Πέτρου Ράλλη και στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας.

Ωστόσο, λίγο μετά τις 13.10 έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ. ότι η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαταστάθηκε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr