17.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Τροιζηνία – Bullying σε 13χρονο μαθητή – Τι κατήγγειλε η μητέρα του

Περιστατικό bullying και εκβιασμού σημειώθηκε στον Γαλατά Τροιζηνίας. Ομάδα νεαρών εξωσχολικών ενηλίκων επί τρεις μήνες, φέρεται, σύμφωνα με καταγγελία, να έκανε συστηματικά bullying και να εκβίαζε 13χρονο μαθητή της Α’ Γυμνασίου. Μάλιστα οι νεαροί φέρεται να τον απειλούσαν ότι θα έκαναν κακό στην οικογένειά του, αν δεν τους έδινε χρήματα.

Όπως καταγγέλλει η μητέρα του παιδιού, ο 13χρονος μαθητής υπέφερε από το bullying και τους εκβιασμούς των νεαρών από τον Αύγουστο, με την ίδια να ενημερώνεται πρόσφατα όταν το παιδί αναγκάστηκε από τους νεαρούς να πηδήξει από ένα κοντέινερ, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του. Οι νεαροί εκφόβιζαν και εκβίαζαν τον 13χρόνο αποσπώντας του χρήματα, με το μεγαλύτερο ποσό να είναι 150 ευρώ.

Μέρες μετά το ατύχημα, το παιδί δεν πήγαινε στο σχολείο του, με αποτέλεσμα οι καθηγητές να ενημερώσουν την μητέρα του παιδιού και εκείνη να το αναζητήσει, εντοπίζοντας το μακριά από το σχολείο σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, με τον 13χρονο να της εξομολογείται τα όσα είχε περάσει.

Η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα του Γαλατά και οι αστυνομικοί εντόπισαν τους φερόμενους ως δράστες και διεξήγαγαν προανάκριση για την υπόθεση.

Η μητέρα του μαθητή δήλωσε στο saronicmagazine.gr ότι ο διοικητής και το προσωπικό του Α.Τ. Γαλατά, χειρίστηκαν την υπόθεση με λεπτότητα χαρίζοντας στον 13χρόνο το αίσθημα ασφάλειας, ανεβάζοντας παράλληλα το ηθικό του, καθώς το αγόρι, εδώ και καιρό βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Όπως αναφέρει η μητέρα, ο 13χρονος, δεν ήταν ο μοναδικός μαθητής που είχε πέσει θύμα bullying της συγκεκριμένης ομάδας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σχηματίζεται δικογραφία και η υπόθεση θα ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr