15.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο… αρνητής Γρηγόρης Πετράκος θα τραγουδά μόνο για εμβολιασμένους – «Είμαι υποχρεωμένος να το δεχτώ»

Μπορεί να μην έχουν περάσει ούτε τρεις μήνες από τότε που ο αντιεμβολιαστής Γρηγόρης Πετράκος «πυροβολούσε» τον συνάδελφό του, Πάνο Κιάμο, επειδή εκείνος είχε επιλέξει τότε να τραγουδά μόνο για εμβολιασμένους.

Μάλιστα, τότε ο Γρηγόρης Πετράκος είχε γίνει «πυρ και μανία» και με δημόσια παρέμβασή του ζητούσε τη «συγγνώμη» του συναδέλφου του.

Αντιεμβολιαστής αλλά… θα τραγουδάει σε μαγαζί μόνο για εμβολιασμένους

Όλα αυτά… τότε. Σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά, με τον Γρηγόρη Πετράκο να κάνει… ακριβώς το ίδιο!

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο τραγουδιστής ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ότι από το Σαββατοκύριακο 16-17 Οκτωβρίου θα εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο στην Πάτρα, όπου η είσοδος επιτρέπεται… μόνο σε εμβολιασμένους!

Όπως ήταν λογικό, η απόφασή του προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, με αρκετούς διαδικτυακούς του φίλους να του γράφουν ότι τους «πούλησε» και κάποιους άλλους να μιλούν για προδοσία και για ιστορική «κωλοτούμπα».

Το κάνει… αν και διαφωνεί

Ο ίδιος ο τραγουδιστής μίλησε στο Star γι’ αυτή του την απόφαση, λέγοντας πως εκείνος ως ανεμβολίαστος θα δουλεύει κάνοντας rapid test, όμως ο κόσμος θα πρέπει είτε να έχει κάνει το εμβόλιο, είτε να έχει νοσήσει.

Μάλιστα σπεύδει να… διαβεβαιώσει τους θαυμαστές του πως προσωπικά του φαίνεται παράδοξο αλλά είναι… υποχρεωμένος να το δεχτεί!

«Δεν μου αρέσει καθόλου αν η ερώτηση είναι αυτή και κάνω και πολλούς αγώνες να το αλλάξουμε αυτό» λέει χαρακτηριστικά στο Star.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr