18.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Κρήτη – Σεισμόπληκτος εισέβαλε στο δημαρχείο του δήμου Αρχανών στην Κρήτη και τα έκανε «γυαλιά καρφιά»

Ο αγανακτισμένος σεισμόπληκτος εισέβαλε στο δημαρχείο του δήμου Αρχανών Αστρερουσίων φωνάζοντας και βρίζοντας καταστρέφοντας αντικείμενα μπροστά στα έκπληκτα μάτια της υπαλλήλου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ της ΕΡΤ ο λόγος που ο εξοργισμένος κάτοικος εισέβαλε στο δημαρχείο, είναι το γεγονός ότι το χωριό του δεν είχε ακόμη ενταχθεί στην πλατφόρμα arogi.gov.gr.

Θα υποβληθεί μήνυση από τον Δήμο

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Αρχανών Αστερουσίων, Μανόλης Κοκοσάλης, ο πολίτης εισέβαλε στο γραφείο της γραμματείας του φωνάζοντας και βρίζοντας. Όμως δεν περιορίστηκε στις φωνές, καθώς η οργίλη αντίδραση του δημότη γρήγορα στράφηκε και εναντίον του ίδιου του γραφείου.

  • Διαβάστε επίσης: Σεισμός 6,3 Ρίχτερ στην Κρήτη – Ανάστατοι οι κάτοικοι

Σύμφωνα με την περιγραφή του δημάρχου πέταξε κάτω και έσπασε το γυάλινο διαχωριστικό του γραφείου της γραμματέως του καθώς και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της, ενώ η υπάλληλος σοκαρισμένη και έντρομη παρακολουθούσε τα δρώμενα. Ο δημότης, αφού εκτόνωσε την οργή του, εξαφανίστηκε. Ωστόσο, για την υπόθεση θα υποβληθεί μήνυση, τόνισε ο δήμαρχος, ο οποίος εξέφρασε την αγανάκτησή του γι’ αυτού του είδους τις συμπεριφορές και ακρότητες απέναντι σε ανθρώπους, που δεν φταίνε και προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους.

Δεν έχει ευθύνη ο δήμος για την μη ένταξη στην πλατφόρμα – Το λάθος θα αποκατασταθεί

Σε ό,τι αφορά την μη ένταξη στην πλατφόρμα του συγκεκριμένου οικισμού, διευκρίνισε ότι αυτή αποδίδεται σε λάθος, για το οποίο την ευθύνη δεν έχει ο δήμος. Πρόσθεσε, όμως, ότι από τη στιγμή που ο συγκεκριμένος οικισμός είναι σεισμόπληκτος, είναι θέμα χρόνου να διορθωθεί το λάθος για να προχωρήσει η διαδικασία αποζημίωσης των πληγέντων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr