23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Καταγγελίες για εξαναγκασμούς ομαδικών βιασμών και ανταλλαγές συντρόφων

Σοκαριστικές καταγγελίες είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες μία 36χρονη γυναίκα ισχυρίζεται πως ο 53χρονος σύντροφός της, την εξανάγκαζε σε ομαδικούς βιασμούς και βραδιές ανταλλαγής συντρόφων.

Τα όσα ισχυρίζεται πως έζησε στα χέρια του πρώην συντρόφου της τα 14 χρόνια που ήταν μαζί, δε χωρούν στην ανθρώπινη φαντασία. Ο 53χρονος άνδρας, καταγγέλλεται ότι την χτυπούσε, την απειλούσε και την εξανάγκαζε σε ομαδικούς βιασμούς και βραδιές ανταλλαγής συντρόφων.

Βαριές κατηγορίες

Η 36χρονη γυναίκα, αποφάσισε να περάσει το κατώφλι της Ασφάλειας και να μιλήσει, όταν δύο μήνες μετά τον χωρισμό τους, ο πρώην σύντροφός της προκάλεσε ζημιές στο αυτοκίνητό της, μη μπορώντας να δεχτεί ότι η σχέση τους έλαβε τέλος.

Η 36χρονη κατήγγειλε τον 53χρονο, ο οποίος αν και αρνήθηκε τις κατηγορίες, προφυλακίστηκε.

Η πλευρά του 53χρονου πάντως, ισχυρίζεται ότι υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι όλα γίνονταν με την σύμφωνη γνώμη της 36χρονης.

Ο Γιώργος Στειακάκης, δικηγόρος του 53χρονου κατηγορούμενου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Προσκομίσαμε βιντεοληπτικό υλικό όπου φαίνεται ότι όσα γίνονταν δεν έχουν καμία σχέση με τα όσο καταγγέλλει».

Η ανταλλαγή συντρόφων

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 36χρονη κατήγγειλε πως ουκ ολίγες φορές ο 53χρονος την εξανάγκαζε με απειλές σε βραδιές swinging, δηλαδή ανταλλαγής συντρόφων με άλλα ζευγάρια, χωρίς εκείνη να το θέλει. Κοινή ερωτική επιλογή ισχυρίζεται ότι ήταν το swinging ο συνήγορος του 53χρονου.

«Συναντιόντουσαν μια-δύο φορές την εβδομάδα, είχαν αυτές τις περίεργες σεξουαλικές επιλογές, όμως, το ήθελαν και οι δύο και μάλιστα, τα κατέγραφαν σε βίντεο», υπογράμμισε ο  κ. Στειακάκης.

Η 36χρονη ισχυρίζεται ότι μόλις πρόσφατα ανακάλυψε μάλιστα, ότι ο άνθρωπος αυτός έκανε διπλή ζωή, καθώς είναι παντρεμένος μ’ ένα παιδί 22 ετών, γεγονός το οποίο εκείνη, λέει πως αγνοούσε.

Ο κ. Στειακάκης ανέφερε στην εκπομπή LIVE NEWS πως «η καταγγέλλουσα γνώριζε ότι ήταν από την πρώτη στιγμή παντρεμένος. Όταν η προκατάληψη είναι ισχυρότερη από τις αποδείξεις τότε καταλήγουμε σε προφυλάκιση. Οι κατηγορίες είναι ψευδείς».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr