17.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Εμβολιασμοί «μαϊμού» – Δεκάδες περισσότερα τα πλαστά πιστοποιητικά από τις αρχικές εκτιμήσεις στην Καρδίτσα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων για την υπόθεση των πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού από το Κέντρο Υγείας στον Παλαμά Καρδίτσας. Όπως φαίνεται τα πλαστά πιστοποιητικά που εκδόθηκαν ήταν πολύ περισσότερα από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Εκδόθηκαν ακόμα 63 πλαστά πιστοποιητικά ενώ στις αρχικές έρευνες γινόταν λόγος για 33.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ertnews.gr, η 44χρονη υπάλληλος του Κέντρου Υγείας που κατηγορείται ότι χορήγησε τα πλαστά έγγραφα, κατέθεσε την Παρασκευή στους Αδιάφθορους της Αστυνομίας. Από την κατάθεσή της προέκυψε ότι τα πιστοποιητικά εμβολιασμού είναι σημαντικά περισσότερα σε σχέση με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Αρχικά, στο πλαίσιο εσωτερικής έρευνας που διενήργησε η αρμόδια Υγειονομική Περιφέρεια είχε προκύψει ότι η ελεγχόμενη υπάλληλος είχε χορηγήσει 33 πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού σε ιδιώτες αλλά και συγγενείς της – υγειονομικούς, προκειμένου να μην τεθούν σε αναστολή εργασίας.

Κατά τη διαδικασία, τέθηκαν υπόψιν της ακόμα 63 πιστοποιητικά εμβολιασμού από τον Παλαμά Καρδίτσας, τα οποία εγείρουν υπόνοιες για τη γνησιότητα των υπογραφών.
Η 44χρονη αρνήθηκε, πάντως, ότι έχει ανάμειξη με την έκδοσή τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr