23.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κοροναϊός – Λουκέτο για επτά ημέρες και 2.000 ευρώ πρόστιμο σε οβελιστήριο στη Χαλκιδική

«Βροχή» έπεσαν και πάλι τα πρόστιμα στη Βόρεια Ελλάδα, έπειτα από τους ελέγχους της αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κοροναϊού.

Σύμφωνα με το typosthes, χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός οβελιστηρίου στη Χαλκιδική, στον ιδιοκτήτη του οποίου επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ, καθώς και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας, για απασχόληση εργαζομένου χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά (δεν είχε κάνει rapid test) καθώς και 300 ευρώ πρόστιμο στον εργαζόμενο.

Επίσης, βρέθηκαν 19 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενους και πελάτες, καταστημάτων. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 2 εργαζόμενους σε καταστήματα στην Ημαθία, 3 πελάτες καταστημάτων στην Πέλλα, 2 εργαζόμενους σε καταστήματα στην Πιερία, 2 εργαζόμενους και 5 πελάτες καταστημάτων στις Σέρρες, σε 1 συνεπιβάτη οχήματος στις Σέρρες, καθώς και 3 πελάτες και 2 εργαζόμενους σε καταστήματα στη Χαλκιδική.

Υπενθυμίζεται ότι στη Θεσσαλονίκη επιβλήθηκε χθες πρόστιμο 50.000 ευρώ σε άτομο για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης σε εκμισθωμένη κατοικία και από 300 ευρώ πρόστιμο σε 2 συμμετέχοντες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr