Τα «δόντια» της δείχνει η κακοκαιρία Αθηνά ενώ μεγάλες είναι οι καταστροφές που έχουν προκληθεί στην πυρόπληκτη Εύβοια. Νύχτα αγωνίας έζησαν οι κάτοικοί της καθώς δύο μήνες μετά τις πυρκαγιές, η κακοκαιρία προκάλεσε τεράστιες καταστροφές, καθώς δεν υπήρχε τίποτα να συγκρατήσει τον όγκο του νερού.

Σύμφωνα με το evima εκατοντάδες σπίτια πλημμύρισαν, οι κάτοικοι κινδύνευσαν ενώ οργανώθηκαν ολονύχτιες επιχειρήσεις διάσωσης. Από τις κατολισθήσεις καταστράφηκαν δρόμοι, ενώ διαλύθηκε το παραλιακό μέτωπο κοντά στην Αγία Άννα.

Φωτό από evima.gr

Τα νερά από τη σφοδρή βροχόπτωση μετατράπηκαν το απόγευμα του Σαββάτου σε έναν ορμητικό χείμαρρο, ο οποίος χωρίς να βρει κανένα εμπόδιο έφτασε μέχρι την παραλία, ισοπεδώνοντας τα πάντα στο πέρασμα του.

Ο χείμαρρος δημιούργησε πάρα πολύ σοβαρά τα προβλήματα, ενώ παρέσυρε μέχρι και ένα σπίτι. Στην περιοχή Ψαροπούλι, οι κάτοικοι έκαναν λόγο για «τρομακτικές στιγμές». Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, με κάτοικο της περιοχής να δηλώνει πως «ένιωθα σα να βρίσκομαι σε κατάστρωμα πλοίου».

Προηγούμενο άρθροΑγιά Λάρισας – Ο δήμος ζητά να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης
Επόμενο άρθροΣτα άκρα ο Μπαχτσελί – Να κρατάτε και «σπαθί» παρότρυνε τους Γκρίζους Λύκους