20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Γλυκά Νερά – Ποιοι θα είναι οι νονοί της μικρής Λυδίας – Η σχέση τους με την Καρολάιν

Στην αγκαλιά των παππούδων της, των γονιών της Καρολάιν, στην Αλόννησο σε ένα περιβάλλον προστατευμένο, μεγαλώνει η μικρή Λυδία μετά τη δολοφονία της μητέρας της από τον πατέρα της στα Γλυκά Νερά.

Ο πατέρας της Καρολάιν, μιλώντας στη Dailymail, σκιαγράφησε την καθημερινότητα τους με τη μικρή Λυδία, η οποία δείχνει να έχει προσαρμοστεί στο νέο της περιβάλλον.

«Η Λυδία είναι καλά και, όπως η μητέρα της, γίνεται πιο όμορφη μέρα με τη μέρα. Περπατάει τώρα με αυτοπεποίθηση, τρώει με ενθουσιασμό και γοητεύει όποιον έρχεται σε επαφή μαζί της. Δυστυχώς αν και έχει μια ωραία νέα κούνια με ένα στρώμα τελευταίας τεχνολογίας, αρνείται πεισματικά να κοιμηθεί μόνη της» τόνισε ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Σύντομα η βάπτιση

Η Λυδία σύμφωνα με τον παππού της κοιμάται μαζί με τη γιαγιά της στο κρεβάτι της μητέρα της με αφίσες του αγαπημένου συγκροτήματος της Καρολάιν στο προσκεφάλι της ενώ σύντομα θα βαπτιστεί.

«Είναι πρόθεση μας να βαφτίσουμε τη Λυδία στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, όπως έγινε και με την Καρολάιν, στο μικρό παρεκκλήσι, κοντά στο νεκροταφείο, όπου αναπαύεται» πρόσθεσε ο πατέρας της Καρολάιν.

Δύο πρόσωπα που βρίσκονταν κοντά στην Καρολάιν και μένουν στην Αλόννησο θα βαπτίσουν την κόρη της προκειμένου να είναι δίπλα της καθ’ όλη τη διάρκεια της ανατροφή της.

«Το καθήκον των νονών λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν εδώ στην Ελλάδα. Αναμένεται να φροντίσουν για την πνευματική ευημερία της Λυδίας και γι΄αυτό διαλέξαμε δύο πρόσωπα, τα οποία είναι πιθανό να παραμείνουν εδώ στην Αλόννησο καθ΄όλη τη διάρκεια της ανάπτυξης της» συμπλήρωσε ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν.

«Συχνοί επισκέπτες»

Η οικογένεια της Καρολάιν βρίσκεται σε άμεση και συχνή επαφή με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, οι οποίοι έχουν μετακομίσει στην Αλόννησο στην εξοχική τους κατοικία.

«Η Σούζαν και εγώ έχουμε την πλήρη επιμέλεια της Λυδίας με τους άλλους παππούδες να μπορούν να την επισκέπτονται πέντε φορές το μήνα. Είναι συχνοί επισκέπτες και φυσικά ξετρελαμένοι με την εγγονή τους» υπογράμμισε ο Ντέιβιντ Κράους μιλώντας στη Dailymail.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται η απόφαση για οριστική ανάθεση της επιμέλειας της Λυδίας στους γονείς της μητέρας της μετά τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη για το ζήτημα ενώπιον του Πρωτοδικείου της Αθήνας.

Οι γονείς του 33χρονου πιλότου κατά τη διάρκεια της συζήτησης συμφώνησαν στην ανάθεση της επιμέλειας της Λυδίας στους γονείς της μητέρας της με τους ίδιους να μπορούν να την επισκέπτονται ανά τακτά διαστήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr