20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Kλεμμένο από σχολείο το αυτοκίνητο που έπεσε σε μηχανές της ΔΙ.ΑΣ – Μητέρα είχε ξεχάσει πάνω τα κλειδιά

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής (8/10) στο κέντρο της Αθήνας όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στη συμβολή των οδών Μάρνη και Αριστοτέλους.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 8:00 στη Βουλιαγμένη. Μία μητέρα είχε πάει το παιδί της στο σχολείο, κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να το συνοδεύσει και άφησε πάνω τα κλειδιά.

Τη στιγμή εκείνη περνούσε από το σημείο ένας 35χρονος αλλοδαπός. Πήρε το Ι.Χ. και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Για κακή του τύχη όμως, μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε το κινητό της μητέρας και το GPS ήταν ενεργοποιημένο.

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν για την κλοπή και λίγο αργότερα εντόπισαν το όχημα παρκαρισμένο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Πλατεία Βάθης.

Μόλις οι αστυνομικοί τον πλησίασαν και του ζήτησαν να μείνει ακίνητος, έβαλε μπροστά την μηχανή και προσπάθησε να διαφύγει ρίχνοντας μάλιστα κάτω έναν από τους άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Και σαν να μην έφτανε αυτό έκανε και όπισθεν για να τον πατήσει.

Ο αστυνομικός κρατήθηκε από το όχημα, έβγαλε το όπλο του και τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει και να οδηγηθεί με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Δείτε εικόνες και βίντεο από το σημείο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr