23.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σεισμός – Παραχώρησαν σε καρκινοπαθή σπίτι με μούχλα, κατσαρίδες, δυσοσμία και άλλα πολλά…

Βρέθηκε διαμέρισμα για καρκινοπαθή που επλήγη από τον σεισμό, το οποίο παρουσιάζει πολλά προβλήματα, μεταξύ αυτών μούχλα, υγρασία, σπασμένα παράθυρα και πόρτες, διαρροή νερού, έντονη δυσοσμία, κατσαρίδες, ενώ δεν διαθέτει θέρμανση.

Εκφράζει την πικρία του

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 6 Ρίχτερ, τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, στο Αρκαλοχώρι, βρέθηκε στον δρόμο. Πρόκειται για καρκινοπαθή από το χωριό Ζίντα, ο οποίος εκφράζει την πικρία του για την αντιμετώπισή του από την πολιτεία στο ζήτημα της προσωρινής στέγασης, καθώς χαρακτηρίζει ως… ακατάλληλο το διαμέρισμα που του διέθεσε η Αναπτυξιακή Ηρακλείου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΚΡΗΤΗ TV, βρέθηκε στο διαμέρισμα, το οποίο παρουσιάζει πολλά προβλήματα, μεταξύ αυτών μούχλα, υγρασία, σπασμένα παράθυρα και πόρτες, διαρροή νερού, έντονη δυσοσμία, κατσαρίδες και όχι μόνο.

Ο κ. Μανόλης υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, σημειώνοντας πως είναι αδύνατο να φιλοξενηθεί στο συγκεκριμένο σπίτι, το οποίο πέρα από τα προβλήματα δεν διαθέτει ούτε θέρμανση.

Να ζήσουμε με αξιοπρέπεια

Θέλουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια και όχι κάτω από απαράδεκτες συνθήκες, σημείωσε η οικογένεια, η οποία θα επιστρέψει το κλειδί του διαμερίσματος στην Αναπτυξιακή, στέλνοντας τα δικά της μηνύματα προς τους αρμόδιους που δρομολογούν λύσεις για την προσωρινή στέγαση των σεισμόπληκτων.

Ο Γιώργος Μαυρογιάννης, γενικός διευθυντής Αναπτυξιακής Ηρακλείου επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν προβλήματα σε ορισμένες κατοικίες, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για την προσωρινή στέγαση των σεισμόπληκτων.

Πηγή: neakriti

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr