16.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Νέες προκλήσεις και απειλές από Τουρκία – «Οι ήρωές μας είναι πάντα έτοιμοι για τη Γαλάζια Πατρίδα»

Νέες προκλήσεις και απειλές εξαπολύει η Τουρκία, καθώς στον απόηχο όλων των τελευταίων εξελίξεων θέλει να στείλει το μήνυμα ότι είναι ετοιμοπόλεμη για να υπερασπιστεί τη …Γαλάζια Πατρίδα.

Στο πλαίσιο αυτό το τουρκικό υπουργείο Άμυνας ανάρτησε στο twitter βίντεο από πρόσφατη άσκηση (στις 5-6 Οκτωβρίου) του τουρκικού πολεμικού ναυτικού σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο γράφοντας «Οι ήρωες μας είναι πάντα έτοιμοι για τη Γαλάζια Πατρίδα…».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ αφού μίλησε υποτιμητικά για την Ελλάδα, επέμεινε στα περί δήθεν παραβίασης της τουρκικής υφαλοκρηπίδας από το Nautical Geo και εξέφρασε την ενόχλησή του από την παρουσία του υφυπουργού Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά στις Οινούσσες στο πλαίσιο της άσκησης Παρμενίων.

«Δεν είναι πρόκληση να έρχεσαι στο νησί Οινούσσες και να πραγματοποιείς ασκήσεις; Θα πρέπει να το δει ολόκληρος ο κόσμος, και ειδικά ορισμένες χώρες, ότι η Ελλάδα είναι η πλευρά που αυξάνει την ένταση με αυτές τις προκλήσεις» υποστήριξε ο Χουλουσί Ακάρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr