Για την θεατρική παράσταση «Η Ιστορία του Τζέρι και του Πίτερ», που θα ανεβαίνει κάθε Δευτέρα και Τρίτη μίλησε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Με αφορμή τον ρόλο του, σχολίασε δηκτικά ηθοποιούς που παίζουν ρόλους που δεν ταιριάζουν στην ηλικία τους, λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν μπορεί να είσαι 100 χρονών και να κάνεις την 20άρα ή να έχεις παιδί τριών ετών», είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Μιλώντας για τις καταγγελίες για ανθρώπους του Θεάτρου και όσα έχουν υποστηρίξει για τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είπε «μου προκαλούν ανησυχία. Είναι πολύ κακή συγκυρία. Είναι καλό αυτό που έγινε για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Δεν θέλω αν είναι οι άλλοι κάτω, να τους πατάω στο κεφάλι. Αλλά και αυτοί έκαναν πράγματα σε παιδάκια, οπότε ίσως δικαιολογούμαι να τους πατήσω».

Όπως συμπλήρωσε ο ηθοποιός, «ειχε μονιμοποιηθεί μια διαστροφή και μια ασυδοσία κάθε θιασάρχη σε όλα. Ο δυνατός έχει εξουσία και κάνει ότι θέλει».

Ακόμη, αναφέρθηκε με δηκτικό τρόπο στα ριάλιτι και σε όσους τα παράγουν ή συμμετέχουν σε αυτά.

Παρακολουθήστε το απόσπασμα με την συνέντευξη του Γιάννη Μποσταντζόγλου στο «Πρωινό» της Παρασκευής:

Προηγούμενο άρθροΧρηστίδης – Παρατηρητής της εγκληματικότητας η κυβέρνηση
Επόμενο άρθροΕπίκαιρη ερώτηση Τσίπρα για το Διεθνές Κέντρο Αεροπορικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας στην Καλαμάτα