Νέα πρόστιμα «έπεσαν» χθες στην Κρήτη αφού συνεχίζονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων για τον κοροναϊό. Οι χθεσινοί έλεγχοι έφτασαν τους 2.200.

Στα Χανιά, βεβαιώθηκαν 4 παραβάσεις σε υπαλλήλους καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη χρήση μάσκας και 2 σε καταστήματα που δεν έφεραν πινακίδα με τον μέγιστο αριθμό ατόμων.

Στο Ρέθυμνο, οι παραβάσεις ήταν 3. Μία από υπάλληλο super market για μάσκα και 2 από καταστήματα, για πινακίδα.

  • Διαβάστε επίσης: Επιστρέφουν στην κανονικότητα οι εμβολιασμένοι – Νέο τοπίο σε εστίαση και διασκέδαση

Καφενείο θα μείνει κλειστό για μια εβδομάδα

Η βαριά «καμπάνα» έπεσε στο Ηράκλειο, σε ένα καφενείο, το οποίο εξυπηρετούσε όρθιους πελάτες. Μάλιστα, κατά τον έλεγχο εντοπίστηκε και ένας πελάτης που δεν έφερε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή rapid test, επομένως επιβλήθηκε πρόστιμο και σε εκείνον.

Το καφενείο θα παραμείνει κλειστό για 7 ημέρες, ενώ ο ιδιοκτήτης θα πληρώσει πρόστιμο 2.000 ευρώ. Στο Λασίθι, επιβλήθηκε 1 πρόστιμο σε οδηγό λεωφορείου, για μη χρήση μάσκας.

Προηγούμενο άρθροΛιάκουρας – Στόχος της Τουρκίας η ακύρωση της κυριαρχίας ελληνικών νησιών και η διεύρυνση των γκρίζων ζωνών
Επόμενο άρθροΒόλος – Καταδικάστηκε ο 78χρονος που χτύπησε την γειτόνισσά του με τσιμεντόλιθο – Τι είπε στην απολογία του