Μέλη φοιτητικών συλλόγων και εργατικών σωματείων βρέθηκαν σήμερα το πρωί έξω από το κτίριο της δημοτικής τηλεόρασης TV100, ζητώντας να αναρτήσουν πανό διαμαρτυρίας, ενώ στο σημείο ήταν αστυνομικές δυνάμεις.

Διαμαρτύρονται κατά της απόφασης του δήμου Θεσσαλονίκης να μην παραχωρήσει την πλατεία Αγίας Σοφίας για τη διεξαγωγή αντιφασιστικής συναυλίας απόψε.

Σε χθεσινή ανακοίνωσή τους Εργατικά Σωματεία και Φοιτητικοί Σύλλογοι αναφέρουν μεταξύ άλλων πως:

«Η Διοίκηση του Δήμου σε συνέχεια της κατάπτυστης ανακοίνωσης ξεπλύματος των φασιστών, συνεχίζει στην ίδια γραμμή και παίρνει θέση απέναντι στα εργατικά σωματεία και τους φοιτητικούς συλλόγους που διοργανώνουν τη μεγάλη αντιφασιστική συναυλία, αρνούμενη να δώσει άδεια για τον χώρο».

«Τους καταγγέλλουμε στον λαό της πόλης και τους διαβεβαιώνουμε ότι τέτοια εμπόδια δεν πρόκειται να μας πτοήσουν – τους φασίστες που σήκωσαν κεφάλι θα τους στείλουμε πίσω στις τρύπες τους, όσο κι αν κάποιοι επιμένουν να τους χαϊδεύουν! Όλοι αύριο (σήμερα) 7 μμ στην πλατεία Αγίας Σοφίας!», σημειώνουν δίνοντας ραντεβού για κινητοποίηση.

Σύμφωνα με το grtimes, τα άτομα λίγη ώρα μετά και κατόπιν διαβουλεύσεων με τη διεύθυνση της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης αποχώρησαν, χωρίς να προχωρήσουν τελικά σε ανάρτηση του πανό και έδωσαν ραντεβού για κινητοποιήσεις το απόγευμα.

Προηγούμενο άρθροΜεσσηνία – Θύμα ληστείας 85χρονη – Της αφαίρεσαν τη μάσκα οξυγόνου για να τους πει που είναι τα χρήματα
Επόμενο άρθροΚοροναϊός – «Φοβερές οι επιπλοκές στον 20χρονο που έχασε τη ζωή του»