19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Θεοδωρικάκος – Ο νόμος για τις πορείες εφαρμόζεται – Επιπλέον 30 αστυνομικοί στο ΑΤ Ομόνοιας

O νόμος για τις πορείες εφαρμόζεται κατά γράμμα, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ομαλότητα στις μετακινήσεις των πολιτών και την επιχειρηματική δραστηριότητα στην Αθήνα, διαβεβαίωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, τους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου της πρωτεύουσας, με τους οποίους είχε συνάντηση σήμερα στο γραφείο του και συζήτησαν θέματα ασφαλείας στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Επίσης ο υπουργός ανακοίνωσε στους συνομιλητές του ότι για να αντιμετωπιστεί η εγκληματικότητα στην περιοχή του κέντρου ενισχύεται με 30 αστυνομικούς το Α.Τ. Ομόνοιας. Ειδικότερα ο κ. Θεοδωρικάκος είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρο Καφούνη, τον γενικό γραμματέα, Αθανάσιο Τσαγκάρη και τον διευθυντή, Σωτήρη Αντωνίου, η οποία διεξήχθη σε θετικό κλίμα.

«Ασφάλεια παντού, ασφάλεια για όλους» τόνισε ο υπουργός στους συνομιλητές του και πρόσθεσε: «Συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις με σκοπό να διευκολύνουμε τον εμπορικό κόσμο να πάρει ανάσα μετά από μια δύσκολη περίοδο. Δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες για να αυξηθεί το αίσθημα ασφάλειας των εμπόρων της πρωτεύουσας και των καταναλωτών».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ζήτησε από τον κ. Καφούνη την αναβάθμιση της συνεργασίας τους με τη συνδρομή και του Δήμου Αθηναίων. «Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον υπουργό. Μιλήσαμε για θέματα ασφάλειας στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας και την ενίσχυση της συνεργασίας μας σε θέματα που αφορούν την απρόσκοπτη λειτουργία της πόλης και της αγοράς» δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Σταύρος Καφούνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr