«Κόκκινη κάρτα» έβγαλε το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης σε ανεμβολίαστο περιφερειακό σύμβουλο από τα Χανιά, απαγορεύοντάς του να λάβει μέρος στη διά ζώσης συνεδρίαση, καθώς δικαίωμα συμμετοχής είχαν μόνον οι εμβολιασμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

Τα όσα ακολούθησαν, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, εντός και εκτός της αίθουσας του ξενοδοχείου όπου θα γινόταν η συνεδρίαση,  έλαβαν… κωμικοτραγικές διαστάσεις.

Ο ανεμβολίαστος Περιφερειακός σύμβουλος αντέδρασε έντονα, αλλά το προεδρείο επέμεινε στην… «κόκκινη κάρτα». Στο τέλος ο συγκεκριμένος σύμβουλος απομακρύνθηκε από την αίθουσα, ωστόσο, παρέμεινε στο… φουαγιέ του ξενοδοχείου καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Ο Χανιώτης περιφερειακός σύμβουλος, παρότι δεν είχε εμβολιαστεί, μετέβη στο Ηράκλειο για να συμμετάσχει στη συνεδρίαση, ενημερώνοντας μάλιστα το προεδρείο ότι έχει υποβληθεί σε rapid test, κάτι που δεν αποδείχθηκε αρκετό.

Να σημειωθεί πάντως ότι ο ίδιος επέμενε πως δεν ανήκει στους αντιεμβολιαστές, αλλά η απόφασή του να μην εμβολιαστεί έχει να κάνει με λόγους υγείας.

Προηγούμενο άρθροΠάτρα – Βρέθηκε πτώμα σε διαμέρισμα
Επόμενο άρθροΚοροναϊός – Αλλαγές στον επιδημιολογικό χάρτη – Ποιες περιοχές μπήκαν στο κόκκινο και ποιες πρασίνισαν