20.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Ένταση στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι – Οι ερωτήσεις στον 40χρονο και η αντίδραση του προέδρου

Ένταση επικράτησε στο δικαστήριο που εκδικάζει την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου, όταν οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής ξεκίνησαν να εξετάζουν τον 40χρονο, υποβάλλοντας ερωτήσεις για τις ερωτικές του επαφές με την κατηγορούμενη, όπως σε ποιους χώρους βρισκόντουσαν.

Την έντονη παρέμβαση του προέδρου της έδρας προκάλεσαν κάποιες από τις ερωτήσεις των συνηγόρων της Ιωάννας προς τον 40χρονο, ο οποίος ολοκλήρωσε την κατάθεσή του.

Οι συνήγοροι της Ιωάννας υπέβαλαν αρκετές ερωτήσεις στο μάρτυρα, σχετικά με τις ερωτικές επαφές του. Ο μάρτυρας ρωτήθηκε και για πιο ιδιωτικά θέματα, σχετικά με τη σχέση του με την κατηγορούμενη, με αποτέλεσμα να παρέμβει ο πρόεδρος, ανακαλώντας στην τάξη τον συνήγορο που υπέβαλε αυτές τις ερωτήσεις.

Ο πρόεδρος ζήτησε να εξετάζει και όχι να επιτίθεται στον μάρτυρα. «Κύριοι συνήγοροι, εδώ γίνεται δίκη. Δεν λειτουργούμε με όρους τηλεόρασης», ανέφερε κάποια στιγμή ο πρόεδρος της έδρας.

Οι τόνοι ανέβηκαν και λίγο αργότερα, όταν η Πολιτική Αγωγή ζήτησε την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του μάρτυρα με την κατηγορούμενη.

Ο εισαγγελέας, αφού ανέφερε πως δεν προβλέπεται, σχολίασε πως το δικαστήριο διατηρεί ένα επίπεδο και ανέφερε: «Δεν είναι ανάγκη να υπεισερχόμαστε σε προσωπικές λεπτομέρειες. Καλώ όλους να μη διευρύνουν το κατηγορητήριο με θέματα που δεν μας αφορούν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr