20.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κοζάνη – Εστιάτορας απαίτησε πιστοποιητικό εμβολιασμού από αστυνομικούς που πήγαν για έλεγχο – Κατηγορείται για απείθεια

Εστιάτορας στην Κοζάνη ζήτησε από δύο αστυνομικούς με πολιτικά που πήγαν στο κατάστημά του για να ελέγξουν ότι τηρούνται τα μέτρα προστασίας κατά του κοροναϊού, να του επιδείξουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Οι δύο αστυνομικοί όπως αναφέρει στην ΕΡΤ ο αυτόπτης μάρτυρας, Γιώργος Βελησιώτης, δικηγόρος στο επάγγελμα, όταν μπήκαν στο κατάστημα δεν υπήρχαν πελάτες στον εσωτερικό χώρο. Οι ίδιοι βεβαίωσαν πρόστιμα σε δύο εργαζόμενους για μη ορθή χρήση της μάσκας. Όπως επεσήμανε όλοι οι εργαζόμενοι στο κατάστημα είναι εμβολιασμένοι.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ζήτησε από τους δύο αστυνομικούς να του επιδείξουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Οι αστυνομικοί υποστήριξαν ότι οι ίδιοι είναι ο ελεγκτικός μηχανισμός και επικράτησε ένταση.

Τελικά κατέληξαν στο τμήμα, όπου έγιναν εκατέρωθεν μηνύσεις. Για απείθεια κατηγορείται ο ιδιοκτήτης, ο οποίος καταγγέλλει για παράβαση καθήκοντος τους δύο αστυνομικούς για τον τρόπο που χειρίστηκαν την υπόθεση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr