Εστιάτορας στην Κοζάνη ζήτησε από δύο αστυνομικούς με πολιτικά που πήγαν στο κατάστημά του για να ελέγξουν ότι τηρούνται τα μέτρα προστασίας κατά του κοροναϊού, να του επιδείξουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Οι δύο αστυνομικοί όπως αναφέρει στην ΕΡΤ ο αυτόπτης μάρτυρας, Γιώργος Βελησιώτης, δικηγόρος στο επάγγελμα, όταν μπήκαν στο κατάστημα δεν υπήρχαν πελάτες στον εσωτερικό χώρο. Οι ίδιοι βεβαίωσαν πρόστιμα σε δύο εργαζόμενους για μη ορθή χρήση της μάσκας. Όπως επεσήμανε όλοι οι εργαζόμενοι στο κατάστημα είναι εμβολιασμένοι.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ζήτησε από τους δύο αστυνομικούς να του επιδείξουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Οι αστυνομικοί υποστήριξαν ότι οι ίδιοι είναι ο ελεγκτικός μηχανισμός και επικράτησε ένταση.

Τελικά κατέληξαν στο τμήμα, όπου έγιναν εκατέρωθεν μηνύσεις. Για απείθεια κατηγορείται ο ιδιοκτήτης, ο οποίος καταγγέλλει για παράβαση καθήκοντος τους δύο αστυνομικούς για τον τρόπο που χειρίστηκαν την υπόθεση

Προηγούμενο άρθροΚοροναϊός – Τρίτη δόση εμβολίου για τη Νατάσα Παζαΐτη – Εικόνα από τον εμβολιασμό της
Επόμενο άρθροΠώς θα ήταν η ζωή μας αν είμασταν… Πορτογαλία με 85% ποσοστό εμβολιασμού – Η χώρα των θαλασσοπόρων μας δίνει μαθήματα