18.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Γυναικοκτονία στη Ρόδο – Θρήνος, θλίψη και οργή στην κηδεία της 32χρονης Ντόρας

Απαρηγόρητοι, βυθισμένοι στον αβάσταχτο πόνο τους οι γονείς της 32χρονης Ντόρας Ζαχαριά, αλλά και όλοι οι δικοί της άνθρωποι, θρηνούν τον τόσο βίαιο και ξαφνικό θάνατό της.

Δεν μπορούν να πιστέψουν πως το χαμογελαστό τους κορίτσι, που ήταν γεμάτο όρεξη για ζωή, δολοφονήθηκε στη μέση του δρόμου, έξω από το σπίτι της στη Ρόδο.

«Το καλύτερο παιδί, έφυγε το καλύτερο παιδί, όλοι εμείς μ’ αυτό τον πόνο θα πάμε…», λέει η θεία της.

«Μου εκμυστηρεύτηκε ότι είχε ξεφύγει από έναν άνδρα, ότι είχε επιτέλους γλιτώσει», λέει μια φίλη της.

«Ήταν έτοιμη να του κάνει ασφαλιστικά»

Ήταν σαν η Ντόρα να είχε ένα κακό προαίσθημα, που τη βασάνιζε. Όσα μοιραζόταν με τους δικούς της ανθρώπους, περιέγραφαν μία σχέση προβληματική, μ’ έναν άνθρωπο που, όπως αποδείχθηκε, ήταν ικανός για όλα.

«Όταν μιλήσαμε τη Δευτέρα το βράδυ, μου είπε αν τυχόν και κάνει οτιδήποτε, έχω πάει στην αστυνομία και του έχω κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Μία μέρα που είχε πάει στη φίλη της, τον είχε ‘πάρει’ με την άκρη του ματιού της, τον είδε μ’ ένα άλλο αμάξι», λέει φίλη της.

Εννέα μήνες κράτησε η σχέση τους. Μόλις ενάμιση μήνα η συμβίωσή τους κάτω από την ίδια στέγη. Ήταν τότε που ξαφνικά η συμπεριφορά του άλλαξε και άρχισε ο εφιάλτης για την Ντόρα.

«Δεν την άφηνε να βγει, κλείδωνε». Μάλιστα, η φίλη της αναφέρει ότι της είχε εκμυστηρευτεί πως ο 42χρονος είχε χακάρει τον υπολογιστή της.

«Της είχε χακάρει τον υπολογιστή, έμπαινε με τους κωδικούς της, απαντούσε σε φίλους, έσβηνε φωτογραφίες»

Η εμμονή του δολοφόνου

Η Ντόρα πίστευε ότι αν τον χωρίσει και επιστρέψει στο πατρικό της, όλα θα τελείωναν και θα γλίτωνε. Ο 42χρονος, όμως, δεν σταμάτησε ούτε τότε.

«Πήγε και στο σπίτι της. Συζήτησαν κι εκεί. Δηλαδή πώς αλλιώς… να… να του το ζωγραφίσουν; Του εξήγησαν ότι ξέρεις, είναι 32χρονών η Ντόρα. Αποφασίζει για τη ζωή της, εάν ταιριάζει με κάποιον ή όχι… Δηλαδή… Δεν μπορείς να σκεφτείς αυτό το σενάριο».

Οι συγγενείς και οι φίλοι της μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνη και μάλιστα περιγράφουν μια δυναμική γυναίκα που, προς το παρόν, είχε αφιερωθεί στις σπουδές και στη δουλειά της.

«Ήρεμο κορίτσι, είχε το μυαλό στο διάβασμα, δεν σκεφτόταν γάμους και παιδιά».

Πριν λίγες ώρες, όλοι όσοι γνώρισαν και αγάπησαν το χαμογελαστό κορίτσι, αρκετοί εξ αυτών ντυμένοι στα λευκά, βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κάτω-Ρόδου, για να της πουν το τελευταίο «αντίο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr