Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που βρίσκονται στα οχήματά τους αυτήν την ώρα, καθώς η κίνηση στο λεκανοπέδιο της Αττικής είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Συγκεκριμένα, καθυστερήσεις καταγράφονται επί της λεωφόρου Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, στη λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Επιπλέον, μποτιλιάρισμα παρατηρείται στη λεωφόρο Μεσογείων, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στη Βασιλίσσης Σοφίας, στη Σταδίου και στην Αλεξάνδρας.

Δείτε αναλυτικά

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη γέφυρα Καλυφτάκη

Παράλληλα, σημειώνεται ότι από σήμερα (20/9) ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη, λόγω εργασιών φύτευσης και άρδευσης επί των κλάδων και των κάθετων οδών του Κόμβου.

Ειδικότερα, από σήμερα έως και αύριο (21/9), από τις 21:00 κάθε ημέρας, έως τις 06:00 κάθε επόμενης θα ισχύσει εκ περιτροπής αποκλεισμός, των κλάδων εισόδου κι εξόδου, καθώς και των κάθετων οδών του Α/Κ Καλυφτάκη και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω ρυθμίσεων, όσοι οδηγοί επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το εκάστοτε αποκλεισμένο τμήμα του κόμβου και ανάλογα με την κυκλοφοριακή ρύθμιση που θα βρίσκεται σε ισχύ, θα κατευθύνονται μέσω προσωρινών σημάνσεων στους γειτονικούς Ανισόπεδους Κόμβους και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα οδηγούνται έως τον Κόμβο Καλυφτάκη.

Προηγούμενο άρθροΞανθός – Ο Πλεύρης ας διαβάσει πρώτα τον ιδρυτικό νόμο του ΕΣΥ
Επόμενο άρθροΠΟΕΔΗΝ – Νέες κινητοποιήσεις και πανελλαδική στάση εργασίας την Τρίτη 10:00-15:00