20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Μίνα Αρναούτη για Ιωάννα Παλιοσπύρου – «Πόσο το νιώθω αυτό το κορίτσι»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συγκλόνισε το πανελλήνιο με την εμφάνισή της στη δίκη, προκαλώντας κύμα υποστήριξης και στα social media.

Η Ιωάννα έφτασε στις 9 περίπου το πρωί της Τετάρτης (15/9), στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, φορώντας την ειδική μάσκα που προστατεύει το πρόσωπό της, μετά και τις πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις, στις οποίες έχει υποβληθεί και έφυγε όταν η δίκη -στην οποία τελικά δεν παρέστη η κατηγορουμένη- διεκόπη για τις 30 Σεπτεμβρίου, όπως ήρθε: Με ψηλά το κεφάλι…

Τα είπε όλα… με τη λακωνική δήλωσή της εξάλλου κατά την αποχώρησή της: «Για ακόμα μια φορά αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι», είπε η χαρακτηριστικά η Ιωάννα.

Μήνυμα υποστήριξης από την Μίνα Αρναούτη

Η Μίνα Αρναούτη, με φόντο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου και λίγες ώρες πριν τη δίκη, θέλησε με μια μακροσκελή της ανάρτηση στο Facebook,  να δηλώσει τη στήριξή της στην Ιωάννα, ενώ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει μετά το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη.

«Πόσο το νιώθω αυτό το κορίτσι..

Στην αρχή όταν όλοι γύρω σου λένε ότι είσαι τυχερή που ζεις δεν το καταλαβαίνεις. Βλέπεις τι έχεις πάθει , θυμώνεις, κλαις και διαμαρτύρεσαι .. Όταν όμως σταδιακά κ ράγα συνειδητοποιήσεις από πόσες λοιμώξεις, μικρόβια, λειτουργικά προβλήματα και απώλειες γλίτωσες τότε μόνο αισθάνεσαι τυχερή.. αλλά όχι ευχαριστημένη.

Ευχαριστημένη είσαι μόνο αν γύριζε ο χρόνος πίσω. Δεν υπάρχει κανένα αντάλλαγμα κ καμία χρηματική αμοιβή που να αντισταθμίζεται με τον πόνο, τους φόβους, τον τρόμο , την αγωνία και τη νέα πραγματικότητα που βλέπεις να έρχεται..

Θυμάμαι ήμουν στην εντατική και μου έλεγαν οι γιατροί «‘Έφαγες τον γάιδαρο.. στην ουρά έμεινες» !

Ένιωθα ότι αυτό ήταν.. σε ένα μήνα θα βγω. Δεν ήξερα ,δεν καταλάβαινα το πόσο σοβαρά ήταν τα πράγματα.

Η ουρά ήταν 4 χρόνια και ακόμα δεν έχει τελειώσει.. φανταστείτε ότι είχα φάει το γάιδαρο σε 1,5 μήνα .

Ο γάιδαρος είναι να κερδίσεις τη ζωή σου πίσω! Αλλά και πάλι με τόσα χειρουργεία που ακολουθούν βρίσκεσαι σε κίνδυνο κάθε φορά και μπορεί να χρειαστεί να ξαναφάς το γάιδαρο!

Ο δικηγόρος της Ιωάννας είναι και δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη . Ο άνθρωπος αυτός εμφάνισε έναν νέο μάρτυρα τον Δεκέμβριο όπου το δικαστήριο έκρινε όψιμο!

Νιώθω περίπου το ίδιο για μερικούς ανθρώπους με αυτό που νιώθει η Ιωάννα για την Έφη.

Εύχομαι αύριο να καταφέρει να παραμείνει ψύχραιμη και γενναία απέναντι στην αδικία!»

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Μίνα Αρναούτη θέλοντας να στηρίξει με τον δικό της τρόπο την Ιωάννα Παλιοσπύρου:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr