21.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Επίθεση με βιτριόλι – Απέδειξε πόσο δειλή είναι – Η πρώτη δήλωση της Ιωάννας

Συγκλόνισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην πρώτη της δήλωση στις κάμερες λίγα λεπτά με την ανακοίνωση της έδρας του δικαστηρίου για τη διακοπή της δίκης της. Η 37χρονη ομολόγησε την πράξη της αλλά ζητά τη μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Πιο συγκεκριμένα η Ιωάννα στάθηκε για λίγα δευτερόλεπτα μπροστά από τους δημοσιογράφους και ανέφερε στις κάμερες: «Η κατηγορούμενη προσπάθησε να με σκοτώσει. Για μια ακόμη φορά απέδειξε πόσο ψυχρή και δειλή είναι, είπε η Ιωάννα  βγαίνοντας από το δικαστήριο».

Στη συνέχεια ο δικηγόρος της Απ. Λύτρας δήλωσε: «Το είχα προβλέψει ότι δεν θα έρθει στο δικαστήριο, ότι δεν θα αντικρύσει την ιωάννα» τόνισε ο  δικηγόρος της πολιτικής  αγωγής Απ. Λύτρας προσθέτοντας πως «απέδειξε για μία ακόμα φορά πια είναι, δεν έρθε καν για να είναι με σκυμμένο το κεφάλι».

Για το αίτημα για μετατροπή της κατηγορίας ο κ. Λύτρας είπε πως έχουν αποφανθεί ήδη και ο εισαγγελέας που άσκησε τη δίωξη και οι δικαστές με το βούλευμα τους για το ζήτημα.

Ο δεύτερος δικηγόρος της Ιωάννας, Νίκος Αλεξανδρής χαρακτήρισε αναμενόμενη τη στάση της κατηγορούμενης ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εμφανιστεί σε άλλη συνεδρίαση του ΜΟΔ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr