20.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Mad Clip – Νέα στοιχεία φωτιά για τον θάνατο του τράπες – Τα νερά στο δρόμο και η ανάλυση της μοιραίας διαδρομής

Εν αναμονή της καθοριστικής αυτοψίας στη διαλυμένη Porsche που οδηγούσε ο Mad Clip τη μοιραία νύχτα του δυστυχήματος, οι μαρτυρίες για την κατάσταση του δρόμου βάζουν σε σκέψεις και οι συζητήσεις για την περιουσία του τράπερ διαδέχονται η μία την άλλη.

Όλα αυτά, τη στιγμή που οι συγγενείς και οι φίλοι του περιμένουν τις επίσημες απαντήσεις για τον τρόπο που σκοτώθηκε το δικός τους άνθρωπος.

  • Διαβάστε επίσης: Ξεσπά ο πατέρας του Mad Clip για τον σταυρό: «Δε θέλω να έρθει ποτέ κανείς στη θέση μου»

Τα νερά στο δρόμο της μοιραίας διαδρομή

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, οδηγοί που κινήθηκαν εκείνη τη νύχτα από τη λίμνη της Βουλιαγμένης μέχρι τη λεωφόρο Αθηνάς που κατέληξε η μαύρη Porsche, έχουν αναφέρει πως ο δρόμος είχε νερά σε τρία διαφορετικά σημεία.

Πρόκειται για ένα στοιχείο που, όσο περνούν οι ώρες, προβληματίζει όλο και περισσότερο…

Πηγή εικόνας: MEGA – LIVE NEWS

Ο πατέρας του 34χρονου μουσικού έχει ήδη καταθέσει πως το σπορ αυτοκίνητο του γιου του είχε λάστιχα Semi Slick που είναι ειδικά σχεδιασμένα για αγωνιστικές πίστες.

Ελαστικά που όταν ακουμπήσουν σε νερό κρυώνουν και για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να ξαναζεσταθούν δεν αποδίδουν. Αν όντως υπήρχαν νερά στον δρόμο και η μοιραία Porsche είχε τα συγκεκριμένα λάστιχα, το όχημα σε κάποια σημεία είναι πολύ πιθανό να μην είχε τη σωστή πρόσφυση στον δρόμο.

Ο Mad Clip σε μια τέτοια περίπτωση δε θα μπορούσε να κάνει τίποτα με την ταχύτητα που είχε αναπτύξει.

Πηγή εικόνας: MEGA – LIVE NEWS

Συνεργάτες του ειδικού πραγματογνώμονα που όρισε η οικογένεια, Παναγιώτη Μαδιά, συμπλήρωναν πως από τη δική τους έρευνα, τα νερά εκείνη τη νύχτα δεν υπήρχαν στα τελευταία μέτρα της μοιραίας διαδρομής.

Αν τα λάστιχα κρύωσαν, το πρόβλημα μπορεί να εκδηλώθηκε λίγα δευτερόλεπτα μετά και να οδήγησε τον 34χρονο στον θάνατο.

Αναπάντητα ερωτήματα

Όλα αυτά την ώρα που οι συζητήσεις για το κινητό τηλέφωνο, τον χρυσό σταυρό και την περιουσία του μουσικού συνεχίζονται.

H αυτοψία στο μοιραίο αυτοκίνητο θα δείξει αν μέσα σε αυτό υπάρχει ο σταυρός και το κινητό τηλέφωνο του 34χρονου που χάθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν χαθεί και τα κλειδιά του σπιτιού του, μέσα στο οποίο υπάρχουν χρήματα.

«Κλειδί» για να πέσει η αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης, είναι ο διαγνωστικός έλεγχος και η αυτοψία στη μαύρη Porsche του τράπερ, καθώς εκείνη την ημέρα θα απαντηθούν μια σειρά από ερωτήματα που προέκυψαν την τελευταία εβδομάδα, μετά τον θάνατο του τράπερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr