15 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Mad Clip – Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον αδικοχαμένο τράπερ

Το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο τους φίλο, συγγενή, συνεργάτη και καλλιτέχνη θα πει ο κόσμος το μεσημέρι της Δευτέρας στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου, όπου θα γίνει η κηδεία του 34χρονου τράπερ Mad Clip, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα της την περασμένης Πέμπτης (2/9).

Η κηδεία του Πίτερ Αναστασόπουλου, γνωστού ως Mad Clip, θα μεταδοθεί live από τον ιερό ναό τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου.

Με απόφαση του ιερού ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου, η κηδεία θα μεταδοθεί ζωντανά στο Youtube για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν να παραστούν.

H εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί στις 16.30 στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου και ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου ήδη άνοιξε βίντεο στο Youtube.

Υπενθυμίζεται δε, ότι συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Mad Clip την Πέμπτη τα ξημερώματα.

Η αστυνομία έχει στα χέρια της βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής στην οποία ο τράπερ έχασε τον έλεγχο της Porsche 911, με αποτέλεσμα την πρόσκρουση στην οποία τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς εκτίμησε ότι δεν υπήρχε εμπλοκή άλλου οχήματος στο δυστύχημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο οδηγός του Audi R8 εμφανίστηκε αυτοβούλως στην αστυνομία το βράδυ της Πέμπτης, καθώς οι αρχές αναζητούσαν το όχημα που κινούνταν στο σημείο του δυστυχήματος.

Ο οδηγός φέρεται να επιβεβαίωσε ότι βρισκόταν στο σημείο και να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε καμία σχέση με το δυστύχημα και ότι δεν ενεπλάκη σε κόντρες με την Porsche του Mad Clip.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr