13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μίκης Θεοδωράκης – Στήνουν και ξεστήνουν τα γραφεία κηδειών στη Μητρόπολη

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από τη Μητρόπολη έτσι ώστε να αποχαιρετήσει τον Μίκη Θεοδωράκη. Άσχημη εντύπωση προκάλεσαν οι σκηνές που διαδραματίστηκαν νωρίτερα όταν τα γραφεία κηδειών έστηναν και ξέστηναν τον εξοπλισμό τους.

Σήμερα, το λαϊκό προσκύνημα είχε ανακοινωθεί ότι θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα ολοκληρωθεί στις 19:00, όμως η διαδικασία έχει καθυστερήσει εξαιτίας των διαφωνιών που υπάρχουν για το ποιο γραφείο θα είναι υπεύθυνο για τη διαδικασία.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Το πρόγραμμα για την Τρίτη και την Τετάρτη

Αύριο Τρίτη το λαϊκό προσκύνημα θα συνεχιστεί από τις 10:00 έως τις 19:00, ενώ την Τετάρτη από τις 10:00 μέχρι και τις 14:00, για να ακολουθήσει στις 15:00 η τελετή αποχαιρετισμού, όπου θα εκφωνηθούν επικήδειοι.

Στη συνέχεια η σορός του Μίκη Θεοδωράκη θα μεταφερθεί στο χωριό του πατέρα του, τον Γαλατά Χανίων, όπου την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου σε ώρα που θα προσδιοριστεί, στην εκκλησία του χωριού, θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία και θα ακολουθήσει η ταφή του στο κοιμητήριο του χωριού, πλάι στους γονείς και τον αδερφό του, σύμφωνα με την τελευταία του επιθυμία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr