Τέλος στα σενάρια περί εμπλοκής άλλο αυτοκινήτου στο θανατηφόρο τροχαίο του τράπερ Mad Clip, βάζει ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πραγματογνώμονος ο οδηγός πιθανόν να πάτησε φρένο για ανεξήγητους λόγους χωρίς να υπάρχει κάποιο εμπόδιο και κανένα άλλο αμάξι.

«Λόγω της φερόμενης υπερβολικής ταχύτητας η Porsche πάνω στην καμπύλη της δεξιάς στροφής έπρεπε να φύγει δεξιόστροφα. Αντίθετα , όμως μόλις ολοκλήρωσε το καμπυλόγραμμο τόξο της στροφής , το αυτοκίνητο έφυγε μπροστά και διαγώνια προς τα αριστερά, αριστερόστροφα. Αυτό είναι το παράδοξο της υπόθεσης . Για να κινηθεί έτσι το αυτοκίνητο και να εκτραπεί με αυτό το μηχανισμό που εξετράπη, μάλλον πάτησε για ανεξήγητους λόγους φρένο χωρίς να υπάρχει κάποιο εμπόδιο και κανένα άλλο αμάξι» λέει χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Μαδιάς.

Φως στα αίτια της μοιραίας διαδρομής επιχειρεί να ρίξει η ΕΛ.ΑΣ σκανάροντας όλα τα βίντεο κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρους, μετά μάλιστα και από τις μαρτυρίες που ήθελαν το τράπερ να κάνει κόντρες με οδηγό ενός Audi R8.

Βέβαια ο οδηγός του Audi το αρνείται λέγοντας ότι το δικό του αυτοκίνητο είναι πιο γρήγορο και δεν έκανε κόντρα.

Σήμερα, αναμένεται η ιατροδικαστική αλλά και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 34χρονος ράπερ ειχε καταναλώσει αλκοόλ μετά την αποχώρηση του από το γάμο φίλων του σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής

Προηγούμενο άρθροΗλιόπουλος – Μουσική ιδιοφυΐα ο Μίκης Θεοδωράκης – Έμαθε τον απλό λαό να τραγουδάει ποίηση
Επόμενο άρθροΚύθνος – Ελικόπτερο περισυνέλεξε τους 6 επιβαίνοντες καταμαράν – Το σκάφος παρουσίασε εισροή υδάτων