19 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
No menu items!

ΚΚΕ – Η ακρίβεια είναι το αντίτιμο της «ανάπτυξης» – Η ΝΔ προκαλεί και κοροϊδεύει

«Το νέο κύμα ακρίβειας κι ανατιμήσεων στο ηλεκτρικό ρεύμα, στα καύσιμα και σε άλλα είδη λαϊκής κατανάλωσης δεν είναι «κεραυνός εν αιθρία», ούτε ένα «πρόσκαιρο φαινόμενο», όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση», αναφέρει σε σχόλιό του το ΚΚΕ και συνεχίζει:

«Είναι το αντίτιμο που πληρώνουν οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα, μαζί με τους τσακισμένους μισθούς και τη συνεχιζόμενη φοροληστεία, για την επιστροφή στην πολυδιαφημιζόμενη καπιταλιστική ανάπτυξη».

Στο πλαίσιο αυτό ο Περισσός ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση κατηγορώντας ότι προκαλεί και κοροϊδεύει στον απόηχο των δηλώσεων του υπουργού Ανάπτυξης που προεξόφλησε το κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά αλλά και όσων αναφέρουν στελέχη της κυβέρνησης για αντισταθμιστικά μέτρα.

«Απ’ αυτήν την άποψη, η κυβέρνηση της ΝΔ κοροϊδεύει και προκαλεί το λαό με τις δηλώσεις για «παρατηρητήρια καταναλωτή» κι «αντισταθμιστικά», τη στιγμή που κλιμακώνει την πολιτική επίθεσης στο λαϊκό εισόδημα. Είναι στο χέρι του λαού να δυναμώσει τον αγώνα του, για να μην πληρώσει ξανά για την ανάκαμψη της κερδοφορίας του κεφαλαίου» καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr