23.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Χρυσοχοΐδης – Αποχωρώ από το υπουργείο και όχι από το δημόσιο βίο – Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό

Με ένα φορτισμένο αποχαιρετιστήριο λόγο αποχαιρέτησε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παραδίδοντας τη σκυτάλη στον Τάκη Θεοδωρικάκο.

«Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό που με τίμησε και μου εδωσε αυτή την ευκαιρία. Η πολιτική είναι σκληρή για εκείνον που επωμίζεται το βάρος των απόφασεων. Αποχαιρετώ το υπουργείο και όχι το δημόσιο βίο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ευχαρίστησε για τη συνεργασία του τον Λευτέρη Οικονόμου τον οποίο αποκάλεσε φίλο από τα παλιά λέγοντας πως «όταν φεύγω, αυτός μένει και έτσι υπάρχει συνέχεια», ενώ ευχαρίστησε και το Νίκο Χαρδαλιά λέγοντας ότι από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανέλαβε ένα δύσκολο έργο.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε έναν συνολικό απολογισμό της διετούς παρουσίας του στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και υπεραμύνθηκε του ρόλου της αστυνομίας ενώ ευχαρίστησε τους πυροσβέστες και τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Μάλιστα έκλεισε την ομιλία απευθυνόμενος προς τους νέους «που με έκαναν αρνητικό σύνθημα. Εσείς θα ζήσετε στο νέο κόσμο. Εσείς πρέπει να τον φτιάξετε. Δουλέψτε και αγωνιστείτε να γίνουν τα προβλήματα ευκαιρίες για έναν ανοιχτό κόσμο στα μέτρα σας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr