Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την εκκίνηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ΜΧ Junior 2021, στην πίστα μότοκρος της Μεγαλόπολης, αύριο, Κυριακή, 1η Αυγούστου, στις 11.30 το πρωί.

Ωστόσο οι αθλητές ήδη από σήμερα έχουν την πρώτη τους γνωριμία με την εν λόγω πίστα,  καθώς στην διάρκεια της ημέρας θα γίνουν οι σχετικές δοκιμές από τις ομάδες.

Η απονομή των βραβείων στους παγκόσμιους πρωταθλητές, έχει προγραμματιστεί για τις 5 το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής.

Υπενθυμίζεται ότι σε όλες τις περιπτώσεις θα τηρείται αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο για την αποτροπή διάδοσης της covid-19.

To σημαντικό αυτό παγκόσμιο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού γίνεται πραγματικότητα μέσα από τη συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Δήμου Μεγαλόπολης, της ΔΕΗ, της ΑΜΟΤΟΕ (Aθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας) και των δύο αθλητικών σωματείων που διοργανώνουν τον εν λόγω αγώνα τον Άρη Πεντέλης και την AΛΜΑ (Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού) Μεγαλόπολης.

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη – Στο ίδιο επίπεδο το ιικό φορτίο των λυμάτων στις τελευταίες μετρήσεις της εβδομάδας
Επόμενο άρθροAνεξέλεγκτη φωτιά στη Ζήρια Αχαΐας – Εκκενώνονται τέσσερις οικισμοί, απομακρύνθηκαν λουόμενοι