11.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Χρύσλα Γεωργακοπούλου: Καταγγέλλει επίθεση από οδηγό ταξί – «Με χτύπησε, με παρέσυρε»

Επίθεση από οδηγό ταξί καταγγέλλει ότι δέχθηκε η γνωστή δημοσιογράφος Χρίσλα Γεωργακοπούλου. Η δημοσιογράφος, περιέγραψε στον ANT1 την εμπειρία που βίωσε με οδηγό ταξί, όταν στο τέλος της διαδρομής του ζήτησε απόδειξη, καθώς το αντίτιμο για την κούρσα Σύνταγμα-Παλαιό Φάληρο ήταν υπέρογκο.

Όταν προσπάθησε να βγει από το ταξί, εκείνος την παρέσυρε με το όχημά του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τα πόδια και το χέρι της, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Εμένα με χτύπησε, με παρέσυρε με το ταξί, με έκλεψε για 7 ευρώ. Η διαφορά ήταν 7 ευρώ» λέει η ίδια στην κάμερα του ΑΝΤ1, ενώ περιγράφει τη στιγμή του περιστατικού: «Βγαίνω και γυρίζω με μεγάλη ταχύτητα πάλι πρόσωπο στην πόρτα του πίσω καθίσματος. Για να μην προλάβω να τον φωτογραφίσω ή αυτόν ή την πινακίδα, ξεκινάει, περνάει πάνω από τα πόδια μου, με ρίχνει κάτω, με παρασύρει γύρω στα δύο μέτρα. Το χέρι μου χτυπάει, είναι μέσα στο αυτοκίνητο και η τσάντα μου, με χτυπάει εδώ, πέφτει λίγο πιο κάτω στην κούρμπα του αυτοκινήτου μετά το κάθισμα και βαράει και η πόρτα από πάνω μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr