23.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Ρέθυμνο: Νέα ανατριχιαστικά ευρήματα για το πτώμα στο βαρέλι – Ξεκλειδώνει η υπόθεση

Νέα ευρήματα που αποτελούν σημαντικά στοιχεία για την ταυτοποίηση του θύματος και κατά συνέπεια την εξιχνίαση της τρομερής ιστορίας φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές αρχές και η ιατροδικαστική ομάδα.

Προσεκτικές κινήσεις

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η ΚΡΗΤΗ TV, με πολύ προσεκτικές κινήσεις για τη διασφάλιση των στοιχείων εξελίσσεται η παράλληλη έρευνα αστυνομικών και ιατροδικαστών ώστε να ρίξουν φως στην υπόθεση που προκαλεί ανατριχίλα, αν υπολογίσει κανείς τα «μοναδικά» στοιχεία της που συνθέτουν ώρα με την ώρα το σκηνικό του φρικτού θανάτου του θύματος.

Η εκτίμηση που υπάρχει αυτήν τη στιγμή είναι ότι ξεκλειδώνεται η υπόθεση, με αφετηρία την ταυτοποίηση του άψυχου σώματος που εντοπίστηκε μέσα στο βαρέλι, η οποία θεωρείται ότι θα έχει ολοκληρωθεί εντός ολίγου χρόνου.

Στοιχεία όπως η ανάλυση της οδοντοστοιχίας και των ανθρωπολογικών δεδομένων αναμένεται να δώσουν απαντήσεις και ως προς τη συσχέτιση με τους φακέλους αγνοούμενων ανθρώπων, ενώ η πλήρης ταυτοποίηση θα πυροδοτήσει εξελίξεις και στο πεδίο των ερευνών.

Δυο κλειδιά και γκαζάκια

Ακόμη, στα ρούχα του θύματος εντοπίστηκαν δυο κλειδιά, εύρημα που ίσως καθοδηγήσει τις έρευνες ενώ στο βαρέλι βρέθηκαν και δυο άδεια γκαζάκια.

Η πιθανή σχέση του ευρήματος με τον «μηχανισμό θανάτου» αναμένεται να προσδιοριστεί με μεγαλύτερη ακρίβεια στη συνέχεια, ενώ και οι τοξικολογικές εξετάσεις θα αναδείξουν αν είχε εισπνεύσει το θύμα κάποιο αέριο, στοιχείο που θα εξηγούσε ίσως το τι συνέβη.

Παράλληλα, αναμένεται – ίσως και σήμερα το πρωί – η διαδικασία της αναγνώρισης των αντικειμένων, που βρέθηκαν στο βαρέλι με το θύμα, από συγγενείς αγνοουμένων.

Τα ρούχα

Σε αυτά συγκαταλέγονται, πέρα από το ρολόι, τα ρούχα που «έντυναν» το άψυχο σώμα. Το αντιανεμικό μπουφάν θεωρείται σκούρου χρώματος αλλά δεν μπορεί να προσδιοριστεί απόλυτα ακόμη, ενώ το μπλουζάκι εκτιμάται ότι είναι στρατιωτικό, χρώματος χακί.

Τα στοιχεία ενδέχεται να οδηγήσουν, μέσα στα επόμενα 24ωρα, στην ταυτοποίηση αλλά και σε απαντήσεις για τα κίνητρα της πρωτοφανούς υπόθεσης, στην οποία καλούνται να ρίξουν φως οι αρχές.

Πηγή: neakriti.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr