11.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δήμος Nίκαιας – Αγ. Ιωάννης Ρέντη: ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

Η Αγνή και ο Μάικ στρώνουν ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ την Τετάρτη 7 Ιουλίου στις 9.15 το βράδυ στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (Κύπρου και Προύσσης) στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη.

Η κωμωδία του Γιαν Ντε Χάρτογκ παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα και σε μετάφραση του ίδιου και του Δημήτρη Αποστόλου.


Με τρυφερό και άμεσο τρόπο, το έργο αναφέρεται σ’έναν άντρα και μια γυναίκα από την αρχή της γνωριμίας τους και την πρώτη νύχτα του γάμου έως το τέλος της ζωής τους και έχοντας σημείο αναφοράς το συζυγικό κρεβάτι. Και οι δυο συνεχίζουν να μαθαίνουν τον τρόπο να αγαπάει ο ένας τον άλλον.


Πρωταγωνιστούν: Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ορέστης Τζιόβας

Λίγα λόγια για το έργο
Η Αγνή και ο Μάικ , οι ήρωες του έργου συναντιούνται, ερωτεύονται, παντρεύονται, αγαπιούνται, μεγαλώνουν ουσιαστικά μαζί, όπως μεγαλώνουν και τα παιδιά τους, περνάνε όλες τις δυσκολίες που προκύπτουν από την απιστία του ενός προς τον άλλον, ζούνε και προσπαθούν μαζί να αντιμετωπίσουν την εφηβεία των παιδιών τους, το φευγιό των παιδιών από το σπίτι, τους ομηρικούς καβγάδες τους που καταλήγουν πάντα σε γλυκούς συμβιβασμούς, την αμφισβήτηση του ενός προς τον άλλον, μέχρι και το τέλος που
αποφασίζουν να απομονωθούν σε ένα μικρό σπίτι στην εξοχή δίπλα στη θάλασσα.

Το έργο πρωτοανέβηκε στην Ελλάδα το 1957 με την Έλλη Λαμπέτη και τον Δημήτρη Χορν, στη συνέχεια το 1977 με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Γιάννη Φέρτη και το 2000 με το Νίκο Σεργιανόπουλο και τη Ρένια Λουιζίδου. Και στα 3 αυτά πιο γνωστά
ανεβάσματα του το έργο σημείωσε εξαιρετική εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία.


Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, από την προσέλευση έως και την αποχώρηση και σε όλους τους χώρους.

Δεν επιτρέπεται διάλειμμα και θα υπάρχει κενό ανά 2 ή 4 καθήμενους. Η αποχώρηση των θεατών θα γίνεται σταδιακά.


ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ
ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
Κύπρου και Προύσσης
Ώρα έναρξης: 9.15 μ.μ.
Τιμή εισιτηρίου: 15 €, 12€ (προπώληση)
Προπώληση: viva.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr