18.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δήμος Αχαρνών: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής

Εξαιρετική αποδοχή από την εκπαιδευτική κοινότητα για το πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής της Δημοτικής Αστυνομίας Πραγματοποιήθηκε και τη φετινή χρονιά 2020–2021, με πρόταση του Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας Μιχάλη Βρεττού, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα «Κυκλοφοριακή Αγωγή και Οδική Ασφάλεια», που έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται από τη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Αχαρνών.


Σκοπός του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των μαθητών σε θέματα κυκλοφορίας και ορθής συμπεριφοράς στο δρόμο με διαδραστικό τρόπο.


Απευθύνεται σε μαθητές πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Γυμνάσια), ενώ έχει λάβει την απαιτούμενη έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.


Το πρόγραμμα πραγματοποιείται μέσα στη σχολική μονάδα, κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου και διαρκεί μια διδακτική ώρα ανά τμήμα. Λόγω των συνθηκών, υπάρχει η δυνατότητα ολοκλήρωσής  του με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης.

Κατά την είσοδο στη σχολική μονάδα, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού, ενώ ήταν υποχρεωτική η επίδειξη αρνητικού τεστ. 


Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο της Δημοτικής Αστυνομίας (Τμήμα Αστυνόμευσης) 210 2415472

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr