Συγχαρητήρια Τζώρτζη, συγχαρητήρια Γιασεμί! Μας κάνατε υπερήφανους! Καλή επιτυχία!

Δύο μαθητές του Τμήματος Ζωγραφικής του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου μας, ηλικίας κάτω των 18, “πήραν” το εισιτήριο για τις εισαγωγικές εξετάσεις της Σχολής Καλών Τεχνών ως εξαιρετικά ταλέντα.


Ο 17χρονος Γεώργιος- Μάξιμος Παρασκευόπουλος και η 16χρονη Γιασεμή Τριγώνη, δύο παιδιά με έφεση στη ζωγραφική, κατάφεραν με τη βοήθεια του δασκάλου τους Ανδρέα Τσικρικώνη μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να καταθέσουν πορτφόλιο (προσωπικό
φάκελο αυτοπαρουσίασης με τα έργα τους), ώστε να προσπεράσουν το εμπόδιο του ορίου των 18 ετών, που θέτει η σχολή καλών τεχνών για τη συμμετοχή στις εισαγωγικές εξετάσεις.


Η επιτροπή έκρινε πως τα έργα και των δύο παιδιών είχαν εκείνη την ποιότητα, που τους κατατάσσουν στα εξαιρετικά ταλέντα. Αν τα παιδιά καταφέρουν να επιτύχουν στις εισαγωγικές εξετάσεις, τότε θα έχουν εξασφαλίσει “πρόωρα” την εισαγωγή τους στην Σχολή Καλών Τεχνών.


Συγχαρητήρια Τζώρτζη, συγχαρητήρια Γιασεμή! Μας κάνατε υπερήφανους! Καλή επιτυχία!


• Όσες-οι επιθυμούν να παρακολουθήσουν μαθήματα ζωγραφικής ή σχεδίου για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, μπορούν να καλούν στον Οργανισμό Πολιτισμού & Αθλητισμού, ☎ 2373350107.

Προηγούμενο άρθροΕθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας: Δίνουμε αίμα στις 28 και 29 Ιουλίου
Επόμενο άρθροΔήμος Νέας Προποντίδας: Νέο δρομολόγιο του ΚΤΕΛ: Ν. Γωνιά, Λάκκωμα και Ν. Ηράκλεια – Ν. Καλλικράτεια