Στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού της διοίκησης και αναβάθμισης της εσωτερικής του λειτουργίας ο δήμος Σαρωνικού απέκτησε πιστοποίηση του «Συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας» σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2015, ύστερα από την ολοκλήρωση από τον αρμόδιο εγκεκριμένο φορέα,  της ενδεδειγμένης διαδικασίας.

Το πεδίο ανάπτυξης και πιστοποίησης του Συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας αφορά στη διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων έργων, έργων από ίδιους πόρους καθώς και προμήθειες πάσης φύσεως. Ειδικότερα, η απόκτηση ISO από την πλευρά του δήμου Σαρωνικού, στις 28 Μαΐου, σημαίνει πρακτικά ότι η διοίκηση τηρεί τις διαδικασίες δημοπράτησης, ανάθεσης, εκτέλεσης έργων και προμηθειών που εναρμονίζονται με τις προδιαγραφές ποιότητας του διεθνούς πιστοποιητικού.

Οδήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, με αφορμή την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την απόκτηση «Συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας» σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, δήλωσε:

«Με τη λήψη του διεθνούς προτύπου ISO 9001 πετυχαίνουμε την αναβάθμιση της εσωτερικής λειτουργίας μας. Οργανώνουμε καλύτερα τις υπηρεσίες μας, με στόχο την εξυπηρέτηση και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας με έργα αλλά και την πλήρη ανταπόκριση των υπηρεσιών μας στις νέες προκλήσεις για την αυτοδιοίκηση. Η πιστοποίηση αποδεικνύει την προσήλωσή μας στην ικανοποίηση των προσδοκιών των δημοτών και αποτελεί ένα ακόμη σοβαρό βήμα στην προσπάθειά μας για δήμο σύγχρονο και λειτουργικό, προσπάθεια που ξεκινήσαμε με τον νέο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας που προωθούμε και με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση του δημότη».

Προηγούμενο άρθροΤόλης Βοσκόπουλος: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του σπουδαίου τραγουδιστή
Επόμενο άρθροΔήμος Φυλής: Eκδήλωση Μνήμης για τους τέσσερις νεκρούς και αγνοουμένους στην Κύπρο.