20.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ηλιούπολη: Δεν είναι αυτός ο αστυνομικός – μαστροπός που απεικονίζεται στη φωτογραφία με τον Μητσοτάκη

Fake news είναι η φωτογραφία που κυκλοφορεί σε διάφορα διαδικτυακά μέσα και σύμφωνα με χρήστες εμφανίζει τον προφυλακιστέο αστυνομικό που κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για την υπόθεση κακοποίησης της 19χρονης στην Ηλιούπολη να κάνει χειραψία με τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με τα ellinikahoaxes.gr, η υπό εξέταση φωτογραφία εντοπίζεται σε φωτορεπορτάζ τοπικής ενημερωτικής ιστοσελίδας της Κεφαλλονιάς, ήδη από τις 5 Ιουλίου του 2018, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο περιοδείας του, επισκέφτηκε το νησί της Λευκάδας.

Ωστόσο, ο άνδρας που απεικονίζεται στη φωτογραφία δεν είναι ο αστυνομικός που εμπλέκεται στην υπόθεση κακοποίησης της 19χρονης από την Ηλιούπολη και κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα.

Βασική διαφορά ανάμεσα στους δύο άνδρες είναι η δερματοστιξία (τατουάζ). Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ο άνδρας που κάνει τη χειραψία με τον πρωθυπουργό στο Νυδρί της Λευκάδας και φορά κόκκινο t-shirt της Αγγλίας από το παγκόσμιο κύπελλο του 2018 φέρει στους πήχεις του τατουάζ.

Αντιθέτως, ο νεαρότερος σε ηλικία προφυλακιστέος αστυνομικός δεν φέρει τατουάζ στα αντίστοιχα σημεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr