Στην επικείμενη επίσκεψή του στα κατεχόμενα στις 19-20 Ιουλίου, αναφέρθηκε εκ νέου σήμερα, ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα, του κόμματός του, ο Ερντογάν, επανέλαβε ότι την Δευτέρα 19 Ιουλίου θα ταξιδέψει στα κατεχόμενα για να παραστεί στις εκδηλώσεις για τη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, αλλά και για τον εορτασμό της μουσουλμανικής γιορτής των Θυσιών. Ανέφερε δε εκ νέου, ότι θα στείλει «ισχυρό μήνυμα αποφασιστικότητας σε όλο τον κόσμο» που θα τονώσει το ηθικό του ψευδοκράτους.

«Την Τρίτη είναι η Γιορτή των Θυσιών. Μία ημέρα πριν θα είμαστε στη B. Κύπρο με μία μεγάλη αντιπροσωπεία για να γιορτάσουμε και θα προβούμε σε κάποια βήματα.

Πιστεύω ότι τα μηνύματα που θα δώσουμε από εδώ θα εξαπλωθούν σαν κύματα για την τόνωση του ηθικού της ΤΔΒΚ, και θα δείξουν την αποφασιστικότητά μας σε ολόκληρο τον κόσμο», ανέφερε ο τούρκος πρόεδρος, προαναγγέλλοντας ότι θα συνεδριάσουν από κοινού τα δύο κοινοβούλια, της Τουρκίας και η λεγόμενη «βουλή» του ψευδοκράτους.

Προηγούμενο άρθροΜετάλλαξη: Στη δίνη της «Δέλτα» η Ελλάδα – 70πλάσια τα κρούσματα τις πρώτες μέρες του Ιουλίου φέτος σε σχέση με πέρσι
Επόμενο άρθροΕνα στεφάνι για τον Θάνο