18.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Όταν ο 39χρονος αστυνομικός γινόταν «θέμα» σε τηλεοπτική εκπομπή

Σε πρόσωπο των ημερών έχει εξελιχθεί ο 39χρονος αστυνομικός Δ.Μ., ο οποίος τελούσε σε αργία προς απόλυση, έπειτα από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη φρίκη που ζούσε στο πλευρό του μια 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη.

Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 39χρονος αστυνομικός απασχολούσε τις τηλεοπτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων, αλλά ούτε τους συναδέλφους του στην Ελληνική Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, ο ειδικός φρουρός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, είχε απασχολήσει τηλεοπτική εκπομπή όταν τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την υπηρεσία του εξαιτίας ενός λογαριασμού στο Facebook που ήταν «χρεωμένος» στο όνομά του και στον οποίο είχαν αναρτηθεί φωτογραφίες που απεικόνιζαν αυτόν και την φίλη του – μετέπειτα σύζυγο του- να κάθονται μπροστά σε ένα τραπέζι που επάνω είχε χρήματα, όπλα και λευκή σκόνη που παρέπεμπε σε ναρκωτική ουσία.

Η φωτογραφία που είχε οδηγήσει τον ειδικό φρουρό σε διαθεσιμότητα και αποδείχθηκε πλαστή.

Τότε είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα για 13 μήνες, λαμβάνοντας το 60% του μισθού του, ενώ το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξέτασε αν ο λογαριασμός και η συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν γνήσια ή πλαστή.

Οι έρευνες κατέληξαν σε σπίτι στο Μεγάλο Πεύκο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, με τους αστυνομικούς της Δίωξης να εντοπίζουν τον ιδιοκτήτη τους και διαχειριστή του πλαστού λογαριασμού στο Faceboook, αποδεικνύοντας παράλληλα ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν προϊόν φωτομοντάζ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr