20.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
No menu items!

Δήμος Νέας Προποντίδας: Επίσκεψη στην Κοινότητα Σημάντρων

Την Κοινότητα Σημάντρων επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Καρράς, όπου με τον Αντιδήμαρχο Κων/νο Κοκκινίδη και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Σωτήρη Μιστιλίδη συζήτησαν διάφορα θέματα της Κοινότητας. Αρχικά, επισκέφθηκαν μία γεώτρηση του Δήμου στην περιοχή «Μεσές», όπου ολοκληρώθηκε η κατασκευή αγωγού περίπου 2.700 μέτρων, ώστε να ενισχυθεί η υφιστάμενη δεξαμενή στην περιοχή «Ξεροπήγαδο».


Επιπλέον, επισκέφθηκαν το γήπεδο ποδοσφαίρου, όπου αποφασίστηκε η κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης στη Βόρεια πλευρά, για να αντιμετωπιστεί το θέμα της υποχώρησης των χωμάτων.


Στη συνέχεια σε επίσκεψη στο κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου διαπιστώθηκε η ανάγκη εκπόνησης μελέτης στατικότητας, ώστε να υπάρχει ακριβής εικόνα για τις ρωγματώσεις, που παρουσιάζει το κτίριο. Επίσης, αποφασίστηκε η άμεση επισκευή της στέγης του κτιρίου, που στεγάζεται ο Σύλλογος Καρναβαλιστών (πρώην σφαγείο), καθώς παρουσιάζει προβλήματα.


Ακόμη, μετέβησαν στο έργο της κατασκευής του νέου κλειστού γυμναστηρίου, που βρίσκεται σε εξέλιξη. Τέλος, κρίθηκε σωστό η στάση έξω από το Γυμνάσιο να καταργηθεί και να κατασκευαστεί μία καινούρια στην απέναντι πλευρά.


“Επισκεπτόμαστε συνεχώς τις Κοινότητες του Δήμου μας, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε κι από κοντά τα ζητήματα, που τους απασχολούν και να δρομολογούμε λύσεις” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr