25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Τι έχει να πει ο πρωθυπουργός για τις καταγγελίες Παναγιωτόπουλου;

Εξηγήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του Τάκη Παναγιωτόπουλου ότι η Επιτροπή δέχτηκε πιέσεις από κυβερνητικά στελέχη να δώσει την εικόνα ότι «ξεμπερδέψαμε» με τον κοροναϊό.

Εργαλειοποίηση και υγειονομικό σαμποτάζ

Η Κουμουνδούρου μάλιστα επισημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και καιρό μιλούσε για εργαλειοποίηση των επιστημόνων από την κυβέρνηση και εισέπραττε κατηγορίες από το μέγαρο Μαξίμου για υγειονομικό σαμποτάζ.

«Τώρα που ο παιδίατρος-επιδημιολόγος, καθηγητής Δημόσιας Υγείας και μέλος της Επιτροπής Επιστημόνων του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Τάκης Παναγιωτόπουλος κάνει λόγο για πιέσεις και μηνύματα από κυβερνητικά στελέχη περί υπέρβασης του κορωνοϊού και ωραιοποίησης της κατάστασης τι έχει να πει ο Πρωθυπουργός;» διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Με όρους διαφάνειας, ειλικρίνεις και ρεαλισμού

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Όταν ζητούσαμε από την Κυβέρνηση να σταματήσει η εργαλειοποίηση των επιστημόνων και η επικοινωνιακή βουλιμία σε σχέση με την έκβαση της πανδημίας, μας κατηγορούσε για υγειονομικό σαμποτάζ.

»Τώρα που ο παιδίατρος-επιδημιολόγος, καθηγητής Δημόσιας Υγείας και μέλος της Επιτροπής Επιστημόνων του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Τάκης Παναγιωτόπουλος κάνει λόγο για πιέσεις και μηνύματα από κυβερνητικά στελέχη περί υπέρβασης του κορωνοϊού και ωραιοποίησης της κατάστασης τι έχει να πει ο Πρωθυπουργός;

»Πότε επιτέλους θα αποφασίσει η Κυβέρνηση να διαχειριστεί την πανδημία με όρους διαφάνειας, ειλικρίνειας και ρεαλισμού;

»Χωρίς να δείχνει υπεύθυνους, χωρίς να διχάζει!

»Ο ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ. κάνει έκκληση στους πολίτες να απορρίψουν τον διχασμό, να εμβολιαστούν και να τηρούν τα μέτρα προστασίας.

»Και ίσως κάποια στιγμή ο κος Μητσοτάκης και η Κυβέρνησή του σταθούν στο ύψος των περιστάσεων…​».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr