13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κοροναϊός: Έκτακτη σύσκεψη επιδημιολόγων μετά την έκρηξη κρουσμάτων

Μετά την σημερινή έκρηξη κρουσμάτων και τις εκτιμήσεις για περαιτέρω διασπορά του κοροναϊού το επόμενο διάστημα, οι επιδημιολόγοι πραγματοποιούν έκτακτη σύσκεψη προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ σήμερα καταγράφηκαν 1797 νέα κρούσματα.

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς θα προχωρήσει σε έκτακτη ενημέρωση στις 19.00, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα ανακοινωθούν νέα μέτρα.

«Καμπανάκι» Τσιόδρα για αύξηση κρουσμάτων σε Αττική, Κρήτη και Νότιο Αιγαίο

Την πλήρη επιδημιολογική εικόνα της χώρας, δίνοντας έμφαση στις περιοχές που υπάρχει έντονα αυξητική τάση της πανδημίας το τελευταίο διάστημα, όπως είναι η Αττική, η Κρήτη και το Νότιο Αιγαίο, παρουσίασε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας χθες κατά τη σύσκεψη που είχε ο πρωθυπουργός με τους περιφερειάρχες και δημάρχους για την πορεία της πανδημίας και το εμβολιαστικό πρόγραμμα.

Η αυξητική τάση παρατηρείται ιδιαίτερα στις νεότερες ηλικίες. Όπως καταγράφεται στις ιχνηλατήσεις, στις οποίες αναφέρθηκαν στη συνέχεια ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς και ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας, οι χώροι διασκέδασης και οι συναθροίσεις είναι οι βασικές εστίες μετάδοσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

dimarxe.gr